Serena Posted February 22 Posted February 22 7 hours ago, Max Morlock said: A dete puklo od Stefana Devojcica je, moze samo da odlepi za njim 1
Serena Posted February 22 Posted February 22 Menšik posle pobede nad Marijem: Đoković mi je mnogo pomogao Quote Novak me je 2022, posle finala Australijskog opena za juniore pozvao da dođem u Beograd da treniramo. On zna da je moj najveći idol, zato me je posle pozvao i u Porto Montenegro da provedem nekoliko dana sa njim. Zaista je bilo lepo da me jedan od najboljih tenisera u istoriji pozove i da imam priliku da treniram sa njim. Siguran sam da će mi to sve mnogo pomoći u budućnosti. 2
Ras Posted February 22 Posted February 22 (edited) Medo je i do sada bio dosadan kao stenica, a sa Simonom u timu biće stenica2! Edited February 22 by Ras 3 1 1
Serena Posted February 22 Posted February 22 Kad vidim Simona prvo sto mi padne na pamet su oni 100 Novakovih neiznudjenih gresaka 1
TS-CS Posted February 22 Posted February 22 Mensik je od ponedeljka najmladji igrac u top 100 nije lose ovo novo pravilo da mladi igrac do 20 god. ako je medju 250 na listi moze da bira jedan turnir u sezoni iz kategorije atp 250 koji mu garantuje mesto u glavnom zrebu 3
Serena Posted February 22 Posted February 22 Mensik dobio i Rubljova Mislila sam da ce biti umoran od dugog meca protiv Mareja, a on resio i Dzegera i to u dva seta. Sutra polufinale protiv stare kuke Monfisa. U drugom polufinalu Popirin protiv Hacanova.
Arkadija Posted March 1 Posted March 1 Kakva drama na meču Rubljov-Bublik. Rubljov je diskvalifikovan zbog psovanja linijskog sudije. A do toga je došlo, što mu je druga opomena, a drukao ga je za psovku drugi linijski sudija koji je čuo šta je rečeno na ruskom. 1
Arkadija Posted March 1 Posted March 1 Inače, Bublik je ispao car, rekao je, ajde ljudi da igramo tenis, manimo ovo. Naravno, nisu ga poslušali, ali ipak..... Da li onaj smrad Karenjo Busta gleda ovo. 5
Lancia Posted March 1 Posted March 1 8 minutes ago, Arkadija said: Inače, Bublik je ispao car, rekao je, ajde ljudi da igramo tenis, manimo ovo. Naravno, nisu ga poslušali, ali ipak..... Da li onaj smrad Karenjo Busta gleda ovo. 6
mlatko Posted March 1 Posted March 1 6 hours ago, Arkadija said: Kakva drama na meču Rubljov-Bublik. Rubljov je diskvalifikovan zbog psovanja linijskog sudije. A do toga je došlo, što mu je druga opomena, a drukao ga je za psovku drugi linijski sudija koji je čuo šta je rečeno na ruskom. ovo je bilo ipak previše, opravdan crveni 2
Serena Posted March 2 Posted March 2 Magarac, preterao je bas kao Serena onomad. Gubi sve poene i ispada iz top 5. Mislila sam da je samo psovao sebi u bradu, a on se unosio coveku u facu, pa pomislih kako s druge strane gledaocima dozvole da psuju i vredjaju igrace, a na ovo se brecaju.
Recommended Posts