peralozac Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 (edited) 1 hour ago, Sandradjer said: Gde je @peralozac Kod Pere u glavnoj skupštini (onoj što se održava u glavi) pala vlada. Nakon blebetanja zadnjih par godina koje je kulminiralo tokom AO, Pera Introvert je napljuvao i ispljuvao Peru Ekstraverta, popalio moždanu masu i preuzeo vlast. Pera E. je uhapšen i trenutno je u istražnom zatvoru. Kada Pera I. vidi ovu poruku odtipkanu palcem levog stopala biće uvedena strahovlada u sve preostale režnjeve mozga tako da PPP korisnik Pera E. neće biti dostupan neko vreme. Do novog puča sestre i braćo ekstraverti! Edited February 15, 2024 by peralozac 1 1 2
TS-CS Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 Top 10 u dublu, prosek godina 37 i po Bopanna Ebden Krajicek Dodig Ram Salisbury Koolhof Skupski Gonzalez Roger-Vasselin najstariji je na tronu, Bopana koji uskoro puni 44g najmladji u top 50 Maks Pursel sa nepunih 26g Cacic 65, braca Sabanov van 150 Mahut 35, Pavic i Mekic izmedju 30-40
TS-CS Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 Nadalov oporavak ne tece kako su planirali, sad je navodno i Ind-Vels pod znakom pitanja 1
Serena Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 Uze Monfis Sineru set, a onda u trecem dusa u nosu. Malo malo pa se presamiti,izgubi ga. Vidim sad da je Djere izgubio od strasnog Vavasorija 1 1
Serena Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 (edited) 2 hours ago, TS-CS said: Nadalov oporavak ne tece kako su planirali, sad je navodno i Ind-Vels pod znakom pitanja A gle izjave izgleda mu ni sa glavom nesto nije u redu Edited February 15, 2024 by Serena 1
TS-CS Posted February 16, 2024 Posted February 16, 2024 meni def. deluje da trci pocasni krug, kakva sledeca sezona.. ako sutra objavi da je kraj oticice kao neporazeni RG sampion kao Borg i Graf ili Sampras na USO priznaje Novaka za goata, bilo sta drugo da je rekao ispao bi smesan. a ovo za povrede, propustene turnire i sl. no comment
Tsai Posted February 16, 2024 Posted February 16, 2024 Izmislice nasi "mediji" novi razlog da se mrzi Nadal, nista se ne sekirajte 2
Lancia Posted February 16, 2024 Posted February 16, 2024 2 hours ago, Tsai said: Izmislice nasi "mediji" novi razlog da se mrzi Nadal, nista se ne sekirajte Citao sam u Marki komentare na intervju, bilo juce blizu 800, ogromna vecina ga pljuje povodom teniske skole u S.Arabiji, svestan je i on da se uvalio u sranje, bez obzira na sladak novac.
Jeremija Posted February 16, 2024 Posted February 16, 2024 5 hours ago, Tsai said: Izmislice nasi "mediji" novi razlog da se mrzi Nadal, nista se ne sekirajte https://sport.alo.rs/sportski-pogled/vesti/74844/nije-bolest-sve-sto-boli-u-svakoj-sali-ima-malovise-zbilje/vest
arheolog1981 Posted February 16, 2024 Posted February 16, 2024 7 hours ago, TS-CS said: meni def. deluje da trci pocasni krug, kakva sledeca sezona.. ako sutra objavi da je kraj oticice kao neporazeni RG sampion kao Borg i Graf ili Sampras na USO priznaje Novaka za goata, bilo sta drugo da je rekao ispao bi smesan. a ovo za povrede, propustene turnire i sl. no comment Evo dela intervjua sa prevodom. Bukvalno kaže možemo reći da sam ja propustio više turnira ali Novak ima bolje telo od mene... i to se računa https://www.instagram.com/reel/C3W6XcvoYzz/?igsh=b2xwZGw3MHpoODNs
Arkadija Posted February 16, 2024 Posted February 16, 2024 Jbt, Duci Lajović je izgubio u 1/4 finala Buenos Ajresa od izvesnog Fakunada Dijasa. Uopšte ne razumem kako mu se isplati da ide na drugi kraj sveta i da odigra dva meča od kojih jedan dobije čudom, a drugi izgubi od totalnog anonimusa.
Serena Posted February 16, 2024 Posted February 16, 2024 Medvedev nece braniti titulu u Dohi tako da ga Siner ako udje u finale Roterdama preskace na listi. 1
Serena Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 U Roterdamu ove godine polufinalni parovi: Siner - Grikspur Dimitrov - De Minor Prosle godine bili Siner - Grikspur Dimitrov - Medvedev Koja slucajnist. Idemo Griso do titule
Lancia Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 3 minutes ago, Serena said: U Roterdamu ove godine polufinalni parovi: Siner - Grikspur Dimitrov - De Minor Prosle godine bili Siner - Grikspur Dimitrov - Medvedev Koja slucajnist. Idemo Griso do titule Griso je Grikspur?¿
Recommended Posts