peralozac Posted February 15 Posted February 15 (edited) 1 hour ago, Sandradjer said: Gde je @peralozac Kod Pere u glavnoj skupštini (onoj što se održava u glavi) pala vlada. Nakon blebetanja zadnjih par godina koje je kulminiralo tokom AO, Pera Introvert je napljuvao i ispljuvao Peru Ekstraverta, popalio moždanu masu i preuzeo vlast. Pera E. je uhapšen i trenutno je u istražnom zatvoru. Kada Pera I. vidi ovu poruku odtipkanu palcem levog stopala biće uvedena strahovlada u sve preostale režnjeve mozga tako da PPP korisnik Pera E. neće biti dostupan neko vreme. Do novog puča sestre i braćo ekstraverti! Edited February 15 by peralozac 1 1 2
TS-CS Posted February 15 Posted February 15 Top 10 u dublu, prosek godina 37 i po Bopanna Ebden Krajicek Dodig Ram Salisbury Koolhof Skupski Gonzalez Roger-Vasselin najstariji je na tronu, Bopana koji uskoro puni 44g najmladji u top 50 Maks Pursel sa nepunih 26g Cacic 65, braca Sabanov van 150 Mahut 35, Pavic i Mekic izmedju 30-40
TS-CS Posted February 15 Posted February 15 Nadalov oporavak ne tece kako su planirali, sad je navodno i Ind-Vels pod znakom pitanja 1
Serena Posted February 15 Posted February 15 Uze Monfis Sineru set, a onda u trecem dusa u nosu. Malo malo pa se presamiti,izgubi ga. Vidim sad da je Djere izgubio od strasnog Vavasorija 1 1
Serena Posted February 15 Posted February 15 (edited) 2 hours ago, TS-CS said: Nadalov oporavak ne tece kako su planirali, sad je navodno i Ind-Vels pod znakom pitanja A gle izjave izgleda mu ni sa glavom nesto nije u redu Edited February 15 by Serena 1
TS-CS Posted February 16 Posted February 16 meni def. deluje da trci pocasni krug, kakva sledeca sezona.. ako sutra objavi da je kraj oticice kao neporazeni RG sampion kao Borg i Graf ili Sampras na USO priznaje Novaka za goata, bilo sta drugo da je rekao ispao bi smesan. a ovo za povrede, propustene turnire i sl. no comment
Tsai Posted February 16 Posted February 16 Izmislice nasi "mediji" novi razlog da se mrzi Nadal, nista se ne sekirajte 2
Lancia Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, Tsai said: Izmislice nasi "mediji" novi razlog da se mrzi Nadal, nista se ne sekirajte Citao sam u Marki komentare na intervju, bilo juce blizu 800, ogromna vecina ga pljuje povodom teniske skole u S.Arabiji, svestan je i on da se uvalio u sranje, bez obzira na sladak novac.
Jeremija Posted February 16 Posted February 16 5 hours ago, Tsai said: Izmislice nasi "mediji" novi razlog da se mrzi Nadal, nista se ne sekirajte https://sport.alo.rs/sportski-pogled/vesti/74844/nije-bolest-sve-sto-boli-u-svakoj-sali-ima-malovise-zbilje/vest
arheolog1981 Posted February 16 Posted February 16 7 hours ago, TS-CS said: meni def. deluje da trci pocasni krug, kakva sledeca sezona.. ako sutra objavi da je kraj oticice kao neporazeni RG sampion kao Borg i Graf ili Sampras na USO priznaje Novaka za goata, bilo sta drugo da je rekao ispao bi smesan. a ovo za povrede, propustene turnire i sl. no comment Evo dela intervjua sa prevodom. Bukvalno kaže možemo reći da sam ja propustio više turnira ali Novak ima bolje telo od mene... i to se računa https://www.instagram.com/reel/C3W6XcvoYzz/?igsh=b2xwZGw3MHpoODNs
Arkadija Posted February 16 Posted February 16 Jbt, Duci Lajović je izgubio u 1/4 finala Buenos Ajresa od izvesnog Fakunada Dijasa. Uopšte ne razumem kako mu se isplati da ide na drugi kraj sveta i da odigra dva meča od kojih jedan dobije čudom, a drugi izgubi od totalnog anonimusa.
Serena Posted February 16 Posted February 16 Medvedev nece braniti titulu u Dohi tako da ga Siner ako udje u finale Roterdama preskace na listi. 1
Serena Posted February 17 Posted February 17 U Roterdamu ove godine polufinalni parovi: Siner - Grikspur Dimitrov - De Minor Prosle godine bili Siner - Grikspur Dimitrov - Medvedev Koja slucajnist. Idemo Griso do titule
Lancia Posted February 17 Posted February 17 3 minutes ago, Serena said: U Roterdamu ove godine polufinalni parovi: Siner - Grikspur Dimitrov - De Minor Prosle godine bili Siner - Grikspur Dimitrov - Medvedev Koja slucajnist. Idemo Griso do titule Griso je Grikspur?¿
Recommended Posts