Serena Posted February 6 Posted February 6 Medo propusta Roterdam. Kaze stopalo se jos nije oporavilo. Zuljevi.
Šumejker-Levi 9 Posted February 10 Posted February 10 On 7. 2. 2024. at 23:03, utilitarist said: Meni je ovo jebeno predobro. A Monfis, koji car, priča kako mu slabo ide koordinacija. Trenutak kad se sudari sa zidom 1
utilitarist Posted February 10 Posted February 10 (edited) 47 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said: A Monfis, koji car, priča kako mu slabo ide koordinacija. meni novak najslabija karika, dao je sve od sebe a deluje skroz neuverljivo Edited February 10 by utilitarist
Arkadija Posted February 12 Posted February 12 (edited) Gledam Prižmića, igra protiv Gofana, prvo kolo Roterdama. Uopšte ne mogu da povežem ovog plavkastog dečkića na terenu, sa razbijačem koji je onoliko namučio Novaka u Melburnu. Edited February 12 by Arkadija 1
Lancia Posted February 12 Posted February 12 3 minutes ago, Arkadija said: Gledam Prižmića, igra protiv Gofana, prvo kolo Roterdama. Uopšte ne mogu da povežem ovog plavkastog dečkića na terenu, sa razbijačem koji je onoliko naučio Novaka u Melburnu. Sve se to drogira pre meca protiv Novaka 2 1
Serena Posted February 13 Posted February 13 Sevcenko nije vise Rus, pokazahstanio se Jos ce Kazahstan postati teniska velesila. 1
Serena Posted February 13 Posted February 13 Kec izgubio u Delrej Bicu od nekog anonimusa, amera Kipsona koji uglavnom igra celendzere. Ima 24godine i 155. je igrac sveta. Djere juce na sljaci u Buenos Airesu dobio Cilica i zakazao mec sa Vavasorijem. Nisu se sastajali ranije, italijan je do glavnog zreba stigao kroz kvalifikacije. Laslo je favorit ali se sa njim nikad ne zna. 1
Serena Posted February 14 Posted February 14 Nesto mi se cini da ce Sinera Holandjanin namuciti veceras. Domaci teren, publika...
Serena Posted February 14 Posted February 14 Nista od mucenja, plitak potok holandski za lisca iz Alto Adidjea. 1
Sandradjer Posted February 14 Posted February 14 Hvala @Serena za informacije iz sveta tenisa. Ostali Sinerovi fanovi samo gledaju velika desavanja. Gde je @peralozac
Recommended Posts