Jeremija Posted May 14, 2023 Posted May 14, 2023 9 minutes ago, Serena said: Stigao Hamad do titulu u Austriji preko tri Austrijanca Novak, Tim i Misolic. U trecem setu na 52 servirao za mec i Misolic ga brejkne, na kraju stigli do 5 4. Posle bio prekid verovatno zbog kise (nisam gledala mec nego pratila LS) sad vidim da je uspeo da dobije sa 64 treci set. Svaka mu čast, moram da priznam da i dalje ne vidim u njemu neki veliki potencijal, ali ovo je lep rezultat, a biće i fin skok na rang-listi. 1
Jeremija Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 Maroszan rutinski prvi set protiv uvek neugodnog Alcaraz-a...
Zli Gli Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 (edited) I uzeo svoja prva dva servisa u drugom setu s nulom, ukupno 4 u nizu takva, i evo ima 3 brejk lopte na 2:2 Nije uzeo i sad se ocekuje da uzme od 0 do 2 gema do kraja meca Edited May 15, 2023 by Zli Gli
Ros Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 Just now, Lancia said: To je zato sto pisete na pogresnoj temi danak neiskustvu
Lancia Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 1 minute ago, Ros said: danak neiskustvu Jak si mi ti mod, ubilo se.
Zli Gli Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 Sad je na brejk lopti na 5:5 imao veliku sansu ovaj deckonja ali je ocekivao jak servis i samo postavio reket, i naravno vratio u mrezu jer je servis bio umerene jacine. Bas steta. A Alkaraz se lozi maksimalno, prvo sam mislio da se zajebava ali jok.
Ros Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 38 minutes ago, Lancia said: Jak si mi ti mod, ubilo se. skinulo me sa tenisa jos pre pandemije p.s. nemoj nista da rimujes sa ovim sto sam napisao iznad
Lancia Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 2 minutes ago, Ros said: skinulo me sa tenisa jos pre pandemije p.s. nemoj nista da rimujes sa ovim sto sam napisao iznad Pa pise da si u mod staff-u, znaci primas platu a ne radis nista ?¿
Ros Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 6 minutes ago, Lancia said: Pa pise da si u mod staff-u, znaci primas platu a ne radis nista ?¿ ali samo na fantaziju i zligli-ovom podforumu 1
Recommended Posts