May 14, 20231 yr 9 minutes ago, Serena said: Stigao Hamad do titulu u Austriji preko tri Austrijanca Novak, Tim i Misolic. U trecem setu na 52 servirao za mec i Misolic ga brejkne, na kraju stigli do 5 4. Posle bio prekid verovatno zbog kise (nisam gledala mec nego pratila LS) sad vidim da je uspeo da dobije sa 64 treci set. Svaka mu čast, moram da priznam da i dalje ne vidim u njemu neki veliki potencijal, ali ovo je lep rezultat, a biće i fin skok na rang-listi.
May 15, 20231 yr I uzeo svoja prva dva servisa u drugom setu s nulom, ukupno 4 u nizu takva, i evo ima 3 brejk lopte na 2:2 Nije uzeo i sad se ocekuje da uzme od 0 do 2 gema do kraja meca Edited May 15, 20231 yr by Zli Gli
May 15, 20231 yr Sad je na brejk lopti na 5:5 imao veliku sansu ovaj deckonja ali je ocekivao jak servis i samo postavio reket, i naravno vratio u mrezu jer je servis bio umerene jacine. Bas steta. A Alkaraz se lozi maksimalno, prvo sam mislio da se zajebava ali jok.
May 15, 20231 yr 38 minutes ago, Lancia said: Jak si mi ti mod, ubilo se. skinulo me sa tenisa jos pre pandemije p.s. nemoj nista da rimujes sa ovim sto sam napisao iznad
May 15, 20231 yr 2 minutes ago, Ros said: skinulo me sa tenisa jos pre pandemije p.s. nemoj nista da rimujes sa ovim sto sam napisao iznad Pa pise da si u mod staff-u, znaci primas platu a ne radis nista ?¿
May 15, 20231 yr 6 minutes ago, Lancia said: Pa pise da si u mod staff-u, znaci primas platu a ne radis nista ?¿ ali samo na fantaziju i zligli-ovom podforumu