Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Ne mogu da verujem :ohmy:

Ja videla na LS u prvom setu 4 0 za Frica, pomislih kako je Tuta bas propao, kad ono ne lezi vraže covek preokrenuo :thumbup:

• Replies 8.6k
  • Views 476.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• A počeo je loše, sa (debelo) ispod 50% u prva dva ili tri servis gema. Da, servis je odneo prevagu u Novakovu korist, uspevao je da postigne i brzinu i preciznost, a dobro je i varirao servis. Sv

Posted Images

Cileanac Jarry, koji je u Zenevi u prvom kolu eliminisao Lajovica, a potom Griekspoora i Ruda, danas dobio I Zvereva sa 2 0 :rolleyes: Finale protiv Tute, za trecu titulu u zivotu. Prethodne dve obe na sljaci, Santiago ove godine i Bašta 2019. Specijalista za ovu podlogu, dakle Grisi se lose pise. 

VDPgJTq.jpg

Pedeset hiljada lajkova. Za Matea ili sparing partnera🤔

• 2 weeks later...

Pročitali smo maločas čestitku Judy Murray Novaku, kao i kratko sećanje na njihov prvi susret. U isto vreme dok Novak pomera nove granice Andy igra čelendžer turnire. Poštujem njegovu volju i trud, ali danas mi je posebno tužno:

Sezona trave je počela!

Edited by Ras

Bio bi greh da se ne spomene da će danas oko 14:30 u Hertogenbošu rekete da ukrste Kecmanović i Raonić.

Pre neki dan sam se setila brata Raone i upitala se da li je batalio tenis zauvek i posvetio se biznisu.

I ja dosao da okacim da se vraca Raonic, mislim da ce i tako polupenzionerski na travi da omlati naseg nesretnog Mileta. Sto je uopste pauzirao, povrede?

A osim Mareja i Dominik je igrao neki Celindzer ovih dana ali na sljaci, s tim sto ne znam da li je i on osvojio kao Endi. 

5 hours ago, Zli Gli said:

I ja dosao da okacim da se vraca Raonic, mislim da ce i tako polupenzionerski na travi da omlati naseg nesretnog Mileta. Sto je uopste pauzirao, povrede?

Dakle, čovek koji je dobio specijalnu pozivnicu, koji nije igrao takmičarski meč na atp turu preko 2 godine, lagano je dobio prvi set sa 6:3 , i ima brejk prednosti u drugom. 

Ja da sam Miomir, propala bih od srama u tu travu.

Pa odmoran je, a naš Miša odigra meč pa na avion, odigra meč pa putovanje :Jova:

Da, evo već sad žuri na sledeći let, da je došao do TB pitanje je da li bi stigao :fantom:

17 minutes ago, ubibobi said:

Da, evo već sad žuri na sledeći let, da je došao do TB pitanje je da li bi stigao :fantom:

Mozda je nas @jms_uk Miomir :lolol:?¿

• Popular Post

FyaK3vVWwAETNwj?format=jpg&name=medium

Jbt…

15 hours ago, Redoran said:

Jbt…

Šta je bilo sa Muteom? Tvit je pod nekom suspenzijom, pa ne može da se pročita?

Kvotovao tvit gde mu neko poručuje da će mu porodica biti ubijena u roku od 48h ako mu ne plati 39 hiljada koje je pukao kladeći se na njega protiv Hačanova.

Vilander cita PPP :fantom: