Redoran Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 4 hours ago, Tsai said: Igrace Kljako na AO (osim ako opet ne uvedu obaveznu omikron adapted vakcinu koja ce se pojaviti na jesen ) Čak i da ne vrate vax mandate, u tekstu o Voracovoj vidim da se posebno potencira pravilno popunjena putna deklaracija, dočim je Đovak i tu motku uspeo da uneredi. Ja ga uopšte ne vidim na AO, osim u nekoj varijanti u kojoj australijski političari odlučuju da naprave kompletan otklon od narativa prethodne garniture, što nisam siguran da će raditi jer pandemija neće baš biti spremna za trajnu arhivu do narednog januara. Čitam li dobro da su Voracovoj još u prvoj nedelji februara vratili vizu. To se zove express settlement, vrv je palo i neko obeštećenje iza kulisa.
Ros Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 jedino sto ta deklaracija nije igrala ulogu osim kod medija. on je došao na granicu sa ispravnim papirima. naravno da će se u članku to pominjati ne bi li se nekako napravila “razlika”
Malvo Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Au Filipa mučenog, vodi u TB protiv Alkaraza 4-2 i naravno pukne sledećih 5 poena.
Jean-Luc Picard Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Odigrao je Alkaraz vrhunski taj drugi deo TB.
Tsai Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 2 hours ago, Redoran said: Čak i da ne vrate vax mandate, u tekstu o Voracovoj vidim da se posebno potencira pravilno popunjena putna deklaracija, dočim je Đovak i tu motku uspeo da uneredi. Ja ga uopšte ne vidim na AO, osim u nekoj varijanti u kojoj australijski političari odlučuju da naprave kompletan otklon od narativa prethodne garniture, što nisam siguran da će raditi jer pandemija neće baš biti spremna za trajnu arhivu do narednog januara. Čitam li dobro da su Voracovoj još u prvoj nedelji februara vratili vizu. To se zove express settlement, vrv je palo i neko obeštećenje iza kulisa. A kakav ti je osecaj za ucesce na USO? Cisto intuitivno
duda Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 1 minute ago, Tsai said: A kakav ti je osecaj za ucesce na USO? Cisto intuitivno Šta će ti osećaj, eno organizator objavio da neće moći da igra.
Tsai Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Za Montreal je objavljeno, za USO jos nije nista zvanicno.
duda Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 5 minutes ago, Tsai said: Za Montreal je objavljeno, za USO jos nije nista zvanicno. Ne znam. Išao neki kajron večeras na nekoj TV, videla iskosa.
Tsai Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 To ti je ovo https://sportklub.rs/tenis/grand-slam/us-open/djokovic-na-listi-uso-ponovio-ne-trazimo-izuzece/
Mil@n Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Opustite se svi, ima neka peticija da Đovak igra na USO, možda ovo bude prva peticija na svetu ikad koja je urodila plodom... 2
Jean-Luc Picard Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Eno Bajden pozitivan. Jel to dobro za Đokovića, ili loše
Tsai Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 (edited) https://twitter.com/i/web/status/1550089034986397696 https://www.eurosport.com/tennis/atp-shanghai/2022/atp-scrap-china-tournaments-including-the-shanghai-masters-from-2022-calendar-due-to-covid-19-restri_sto9052618/story.shtml otkazana ceo deo kineskog toura zbog korone Edited July 21, 2022 by Tsai
Filozof manijak Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Ponovo korona postaje aktuelna, i u sportu, što nikako ne odgovara Novaku. Izgleda da će mu ovo biti sezona sa najmanje odigranih turnira u karijeri. 1
Tsai Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 (edited) ako ne ode na USO, mocice da igra samo bec, bazel, pariz masters i torino e: stvarno neverovatno sportsko samoubistvo, ja sam i dalje u neverici Edited July 21, 2022 by Tsai 1
Mil@n Posted July 21, 2022 Posted July 21, 2022 Just now, Filozof manijak said: Ponovo korona postaje aktuelna, i u sportu, što nikako ne odgovara Novaku. Izgleda da će mu ovo biti sezona sa najmanje odigranih turnira u karijeri. Ne daj bože da je razmišljao "neće ovo skoro, možda bolje da se bocnem odmah, kraj mi je karijere, ko zna koliko ću još igrati...". Ali jbg, čuva čovek telo. 2
Recommended Posts