Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
Ne znam da li je neko primetio, ali imamo dve teniserke u finalima ove nedelje. [emoji3] 
Dođoh da upitam o čemu se radi... malo neočekivano ali i možda ne toliko u ovoj letnjoj pauzi posle W?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Povređeno stopalo/ruptura mišića očekuje da će biti potpuno spreman za  turnir u kanadi. Posle je samo da skokne do USO i eto njega na 23 gs titule.

• +1 2
Posted
2 hours ago, Arkadija said:

Povređeno stopalo/ruptura mišića očekuje da će biti potpuno spreman za  turnir u kanadi. Posle je samo da skokne do USO i eto njega na 23 gs titule.

kako ce njega jednom karma da opizdi onako momacki

• +1 1
Posted

Mora neko da ga expose Lens Armstrong style

Posted

Aha, hoće to tako.

mnogo je lakša vaerijanta za karmu da se Novak vakcinisao, no jbg.

• +1 5
Posted
11 minutes ago, Filozof manijak said:

Aha, hoće to tako.

mnogo je lakša vaerijanta za karmu da se Novak vakcinisao, no jbg.

Ma da bre, na terenu bi bila najsladja karma, druga mi doduse i ne pada na pamet.

Posted

Doduše, Karma je imala svoju priliku u Parizu, ali je skrenula levo negde kod Trijumfalne Kapije i Jelisejskih polja.

• +1 1
Posted

Igrace Kljako na AO (osim ako opet ne uvedu obaveznu omikron adapted vakcinu koja ce se pojaviti na jesen )

Posted

Jel definitivno propusta USO?

Posted

Pa verovatno, osim ako ga Blinken ne proglasi za osobu od nacionalnog znacaja. Vaks pravilo ukinuti nece sigurno

Posted
2 hours ago, renne said:

ona je izgleda dobila exemption jer je imala potvrdu od lekara da ne sme da primi vakcinu zbog rizika od tromboze.

kljako posten i budala :twak:

Posted
1 hour ago, Ros said:

ona je izgleda dobila exemption jer je imala potvrdu od lekara da ne sme da primi vakcinu zbog rizika od tromboze.

kljako posten i budala :twak:

Posten ko ID-evi s pcr testa :lolol:

• +1 1