July 16, 20222 yr Ne znam da li je neko primetio, ali imamo dve teniserke u finalima ove nedelje. [emoji3] Dođoh da upitam o čemu se radi... malo neočekivano ali i možda ne toliko u ovoj letnjoj pauzi posle W? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 18, 20222 yr Povređeno stopalo/ruptura mišića očekuje da će biti potpuno spreman za turnir u kanadi. Posle je samo da skokne do USO i eto njega na 23 gs titule.
July 18, 20222 yr 2 hours ago, Arkadija said: Povređeno stopalo/ruptura mišića očekuje da će biti potpuno spreman za turnir u kanadi. Posle je samo da skokne do USO i eto njega na 23 gs titule. kako ce njega jednom karma da opizdi onako momacki
July 18, 20222 yr Aha, hoće to tako. mnogo je lakša vaerijanta za karmu da se Novak vakcinisao, no jbg.
July 18, 20222 yr 11 minutes ago, Filozof manijak said: Aha, hoće to tako. mnogo je lakša vaerijanta za karmu da se Novak vakcinisao, no jbg. Ma da bre, na terenu bi bila najsladja karma, druga mi doduse i ne pada na pamet.
July 18, 20222 yr Doduše, Karma je imala svoju priliku u Parizu, ali je skrenula levo negde kod Trijumfalne Kapije i Jelisejskih polja.
July 21, 20222 yr https://www.theage.com.au/sport/tennis/visa-reinstated-for-czech-tennis-player-deported-alongside-djokovic-20220720-p5b3ak.html?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1658384430-1
July 21, 20222 yr Igrace Kljako na AO (osim ako opet ne uvedu obaveznu omikron adapted vakcinu koja ce se pojaviti na jesen )
July 21, 20222 yr Pa verovatno, osim ako ga Blinken ne proglasi za osobu od nacionalnog znacaja. Vaks pravilo ukinuti nece sigurno
July 21, 20222 yr 2 hours ago, renne said: ona je izgleda dobila exemption jer je imala potvrdu od lekara da ne sme da primi vakcinu zbog rizika od tromboze. kljako posten i budala
July 21, 20222 yr 1 hour ago, Ros said: ona je izgleda dobila exemption jer je imala potvrdu od lekara da ne sme da primi vakcinu zbog rizika od tromboze. kljako posten i budala Posten ko ID-evi s pcr testa