mlatko Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Govnari stavili Filipa i Čilu sutra u 10 ujutroInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
renne Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 1 hour ago, mlatko said: Govnari stavili Filipa i Čilu sutra u 10 ujutro Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 15,30 1
mlatko Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Livescore me slagaoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
MiddleClass Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 15 hours ago, mlatko said: Livescore me slagao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Izvini se sad lijepo fanovima lajvskora...
TS-CS Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 ma sta to moje oci vide?! Filip drzi cas travnatog tenisa dvostrukom sampionu kvins kluba i jezdi ka finalu ovog prestiznog eventa 6-3 4-1* 1
TS-CS Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 (edited) izvukao se Marinko sad prvim servisima, Filip je imao mec loptu *5-3 ajde sad 0:15 15:15 15:30 30:30 napeto, evo mec lopte na svoj servis nakon odlicne igre na mrezi, djus, nova mec lopta, broj 3 bravo! potpuno zasluzeno. razvukao ga je kao pitu miksovanjem, volejima i slajsom. svaka cast Edited June 18, 2022 by TS-CS 2
Arkadija Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Krajinović je odigrao kao da su duhovi Edberga i Bekera vodili njegovu ruku. 1
Zli Gli Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Tesko ce u finalu protiv Beretinija ali sve i da pobedi, nema tu nista od neke stabilne forme ni na jednoj podlozi, ne bi me cudilo da sad ispadne na tri naredna turnira u prvim kolimaSent from my M2012K11G using Tapatalk
Arthur Kirkland Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 (edited) 2 hours ago, Zli Gli said: Tesko ce u finalu protiv Beretinija ali sve i da pobedi, nema tu nista od neke stabilne forme ni na jednoj podlozi, ne bi me cudilo da sad ispadne na tri naredna turnira u prvim kolima Sent from my M2012K11G using Tapatalk Slazem se, Beretinijeva sprema i umor bi mogli jedino da pretegnu . Ovako je isuvise bolji igrac Mateo, narocito na travi. A s druge strane, bilo bi fer i da Filip konacno osvoji neku titulu. Razne kanturine od igraca, gore i manje talentovane nego sto je Filip su uspevale da uzmu ATP titulu. Steta sto samo retko pokaze koliko stvarno moze ( ili je mogao ), ali su luda glava a bogami i nedovoljan rad na telu u doba fizickog razvoja ( deluje mi slabasno i sto se stamine tice , ne samo snage ), uticali da ne dosegne svoj maksimum. Filip nije nista manji talenat od jednog Troickog koji je mnogo toga postigao krvavim radom. Neki strucnjaci bi rekli i da je bio veci Edited June 18, 2022 by Arthur Kirkland
Tsai Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Meni se cini da ce Krajina da rutinira Beretinija sutra i onda ispasti u 1.kolu Vimbija
Arkadija Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Nije uspeo Fićko protiv Beretinija, ali svakako, može da bude prezadovoljan svojom igrom kako na ovom meču, tako i na celom turniru. Nije ga Beretini lagano dobio, imao je i Filip svoje prilike, nije ih iskoristio, tako da dobija utešni tanjir. Nadam se da neće sada po svom starom običaju, da ispadne u prvom kolu Vimbldona. 1
Ras Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Hurkač je preslišao Medu u finalu Halea. Na 3.38 je izvanredan poen za brejk Hurkača na početku drugog seta, nakon čega je Medvedev vikao na svog trenera, a ovaj napustio meč. Međed vidno frustriran i pre i nakon tog događaja, a i nakon meča.
Recommended Posts