Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

8 minutes ago, dùda said:

eh, ali koliko se inkasira od citostatika i ostale hemije

Pa ko nam kriv kada sveti profit funkcionise po principu bolje da vas sto duze lecim, nego da vas izlecim.... :fantom: 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

13 hours ago, mraki said:

Ja nisam baš optimističan da će omladina tek tako primiti vakcinu, jer im je usput eto, u tržnom centru. Ne kažem da je loša ideja, ali moralo bi to u sklopu neka jače kampanje.

Nisu toliko glupe državne institucije, što da troše pare za kampanje za vakcinicanje kada će to po automatizmu odraditi avio kompanije, grčka, turska i ostale turističke destinacije.

U nedelju će biti tri nedelje otkako sam primio prvu dozu Sputnjika, a još nisam dobio poziv za revakcinaciju. Kad su vama ostalima stizali pozivi za drugu dozu svih vakcina?

1 minute ago, napadaj said:

U nedelju će biti tri nedelje otkako sam primio prvu dozu Sputnjika, a još nisam dobio poziv za revakcinaciju. Kad su vama ostalima stizali pozivi za drugu dozu svih vakcina?

Dan ili dva pre termina. 95% da ce ti se javiti koliko danas ili sutra ujutru, a i da ti se ne jave mozes slobodno da odes bez poziva.

Zahvaljujem

1 hour ago, napadaj said:

Okreni neki od ovih brojeva, ako ti se ne ceka, pa pitaj direktno

https://media.covid19.rs/2020/03/CALL-CENTRI-Telefoni.pdf

Bilo baš onako kako je Harper rekao, email i SMS sa pozivom stigli u roku od sat vremena otkako sam pitao.

6 minutes ago, napadaj said:

Bilo baš onako kako je Harper rekao, email i SMS sa pozivom stigli u roku od sat vremena otkako sam pitao.

Sta da ti kazem. Imate Vidovitu Zorku na forumu.:laugh:

U BJR Sloveniji svaki dan neka nova ludost, ne smem više ujutru da palim telefon, da mi ne presedne dan pre doručka. Nedavno smo saznali, da je naš Jajoglavi PV u decembru odbio porudžinu dodatnih količina Fajzera i Moderne, nekih 500-600k doza, koje su odmah pokupili Danci, Švabe i još poneki, onda bi debili da rasparčavaju Balkan a danas saznajemo, da su pogurali maturante u prioritetnu grupu za vakcinisanje - klince od 18/19 godina, kojima ništa ne fali a gomila ljudi među njima i moja bolja polovina čami kod kuće od septembra, jer ne znamo kako mi njena autoimuna podivljala u slučaju upoznavanja sa koronom. Kako se vi nosite sa idiotima na vlasti već 9 godina? Ja evo godina dana, fitilj dogoreo, ako se ovo ne završi uskoro, moraću u Bukovicu po zakopano oružje 

U BJR Sloveniji svaki dan neka nova ludost, ne smem više ujutru da palim telefon, da mi ne presedne dan pre doručka. Nedavno smo saznali, da je naš Jajoglavi PV u decembru odbio porudžinu dodatnih količina Fajzera i Moderne, nekih 500-600k doza, koje su odmah pokupili Danci, Švabe i još poneki, onda bi debili da rasparčavaju Balkan a danas saznajemo, da su pogurali maturante u prioritetnu grupu za vakcinisanje - klince od 18/19 godina, kojima ništa ne fali a gomila ljudi među njima i moja bolja polovina čami kod kuće od septembra, jer ne znamo kako mi njena autoimuna podivljala u slučaju upoznavanja sa koronom. Kako se vi nosite sa idiotima na vlasti već 9 godina? Ja evo godina dana, fitilj dogoreo, ako se ovo ne završi uskoro, moraću u Bukovicu po zakopano oružje 

Mi se sa idiotima na vlasti nosimo 30 godina, naiđu periodi kada ih je malo manje ali su uvek prisutni :)

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

48 minutes ago, EvilMile said:

Navika.:D

50 minutes ago, EvilMile said:

Ja evo godina dana, fitilj dogoreo

Kako je gore kod vas u Sloveniji, ladno? Al, standard :sleep:

7 minutes ago, Valkyrie said:

Kako je gore kod vas u Sloveniji, ladno? Al, standard :sleep:

Taman me krenulo, novi posao, stan, renovacija, planovi kako ćemo na neko putovanje, e nećeš Mile, evo ti zarazna bolest i Janša, snađi se, plivaj. Još kao so na ranu, skontali novopridošli mesari Dragani i u lokalnom Sparu, da nisam Podalpski Srbin, nego onaj pravi autohtoni čefur, pa oće da se bratime, zemljače, rode, Putine... Ali uvek može gore, uvek postoji Vranje ili tako nešto.

Kako mi to ovde volimo da kažemo, ne da se usranom do potoka.

Eponymous Mile na Zapadu. 

Background Picker
Customize Layout