Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vakcinacija

Vakcinacija 329 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      67%
      221
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      17%
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      4%
      16
    • Ne, nikako
      6%
      20
    • Ne znam
      4%
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      44%
      145
    • Moderna
      4%
      14
    • Sputnik V
      7%
      25
    • AstraZeneca
      6%
      21
    • Sinopharm China
      3%
      10
    • Svejedno mi je
      34%
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

meni je ideja o vakcinaciji neobradjena i zakasnela, 2u1.

da li je srpski narod uopshte pohrlio cela tri dana posle domacinove velelepne vakcinacije ili nije ni toliko?

znachi naci frekvencije, na svaka 2 sata, kako zashto kada i gde. u mozak. ali proshle godine. sad je gotovo.

sent from bubamoto

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Daj sta das, nek uvedu i u kladionice, breg,muhamed

meni je ideja o vakcinaciji neobradjena i zakasnela, 2u1.

da li je srpski narod uopshte pohrlio cela tri dana posle domacinove velelepne vakcinacije ili nije ni toliko?

znachi naci frekvencije, na svaka 2 sata, kako zashto kada i gde. u mozak. ali proshle godine. sad je gotovo.

sent from bubamoto

27 komada se vakcinisalo u rudnoj glavi od velikoga dana
1 hour ago, morgana said:

meni je ideja o vakcinaciji u tc dobra

Apsolutno. Stoka i zivina se obicno i vakcinisu na svojoj boravisnoj adresi, u kokosinjcima i stalama. Sta fali da se vakcinisu i u trznim centrima?

Edited by harper

Dok ne krenu da bodu u Lidlu..nista nece da urade.

Za sve koji se bocnu piletina 50% jeftinija i vaucer za gratis somune i frei koncert Zvezda granda koje ce odrzati turneju kad sve ovo prodje.

Reseno.

Da kažu može u kafanu ali tamo se daju vakcine na vratima pa produži za karirani stolnjak, gomila bi zavrnula rukave i rekla just hook it to my veins. 

Dok ne krenu da bodu u Lidlu..nista nece da urade.

Za sve koji se bocnu piletina 50% jeftinija i vaucer za gratis somune i frei koncert Zvezda granda koje ce odrzati turneju kad sve ovo prodje.

Reseno.
Ne'a više gužvi u lindi.
Rade kahvane
48 minutes ago, renne said:

27 komada se vakcinisalo u rudnoj glavi od velikoga dana

od 53 zivuca rudno-glavanina? onda je to veliki uspeh kampanje :hihi:

mislim, kolko sveta ima tamo uopshte? :unsure:

Dvije tišće u tom selu po zadnjem popisu (naravno pitanje je koliko ih je stvarno tu), sigurno se i neka okolna tu vakcinišu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, primio je 6. aprila u Rudnoj Glavi prvu dozu vakcine kineskog proizvođača Sinofarm i toga dana je u rudnoglavskoj Zdravstvenoj stanici dato 137 doza vakcina protiv korona virusa.

Narednih nekoliko dana, odnosno od srede do petka vakcinisano je još 27 građana u ovoj Zdravstvenoj stanici.

Poređenja radi, od 1. februara do 2. aprila u Rudnoj Glavi je vakcinisano 154 meštana od čega je njih 67 revakcinisano. Sigurno je da je broj imunizovanih stanovnika ovog sela veći, budući da je jedan broj njih cepivo primio u Majdanpeku u periodu od 13. januara do 1. februara kada je imunizacija bila moguća samo na jednom vakcinalnom punktu u čitavoj opštini i to Majdanpeku, pre nego je majdanpečki Dom zdravlja organizovao imunizaciju na još dva punkta u Donjem Milanovcu i Rudnoj Glavi.

https://www.danas.rs/drustvo/posle-predsednika-u-rudnoj-glavi-samo-27-vakcinisanih/

Edited by vememah

Moze i po TCovima, dakle sta Srbinu i ostalom gradjanstvu ove zemlje fali? Pa kafana, sto mogu da razumem i TC, to vec manje.
Mada ima jos jedna dobra ideja, malo pre je cuh: dajte mamografe po TCovima. Nije losa, zajedno sa vakcinama, ofc.

18 minutes ago, Jumanji said:

Moze i po TCovima, dakle sta Srbinu i ostalom gradjanstvu ove zemlje fali? Pa kafana, sto mogu da razumem i TC, to vec manje.
Mada ima jos jedna dobra ideja, malo pre je cuh: dajte mamografe po TCovima. Nije losa, zajedno sa vakcinama, ofc.

ima i neka voditeljka s hepi/pinka danas prica kako se zarazila 6 sedmica nakon revaxa (kinezom). kaze blazi slucaj, bez T, kasalj i malaksalost..a istovremeno zarazena s njom i majka te druge su imale goru kl.sliku

najbolje je kad opisuje kako je glatko  bez po problema dosla do testa, i pregleda kod stevanovica itd

5 hours ago, Boycie said:

Koje sam ja sreće, jutros dobio biontech pfizzera prvu dozu (Nemačka) a sat i po kasnije saznao da sam prekjuče bio u kontaktu sa covid pozitivnom osobom u istoj sobi (uz samo ca 2m distance bez maski)...

jbt.

Pripazi. Ne znaci da nisi zaražen. Moja fizio je dobila kovid 5-6 dana nakon prve doze. 

5 hours ago, Boycie said:

Koje sam ja sreće, jutros dobio biontech pfizzera prvu dozu (Nemačka) a sat i po kasnije saznao da sam prekjuče bio u kontaktu sa covid pozitivnom osobom u istoj sobi (uz samo ca 2m distance bez maski)...

jbt.

Pripazi. Ne znaci da nisi zaražen. Moja fizio je dobila kovid 5-6 dana nakon prve doze. 

Just now, dragance said:

Just now, dragance said:

Dobro je, Dragance, pripazice.:D

Poanta je u fiziu :nobles:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.