Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

meni je ideja o vakcinaciji neobradjena i zakasnela, 2u1.

da li je srpski narod uopshte pohrlio cela tri dana posle domacinove velelepne vakcinacije ili nije ni toliko?

znachi naci frekvencije, na svaka 2 sata, kako zashto kada i gde. u mozak. ali proshle godine. sad je gotovo.

sent from bubamoto

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Daj sta das, nek uvedu i u kladionice, breg,muhamed

meni je ideja o vakcinaciji neobradjena i zakasnela, 2u1.

da li je srpski narod uopshte pohrlio cela tri dana posle domacinove velelepne vakcinacije ili nije ni toliko?

znachi naci frekvencije, na svaka 2 sata, kako zashto kada i gde. u mozak. ali proshle godine. sad je gotovo.

sent from bubamoto

27 komada se vakcinisalo u rudnoj glavi od velikoga dana
1 hour ago, morgana said:

meni je ideja o vakcinaciji u tc dobra

Apsolutno. Stoka i zivina se obicno i vakcinisu na svojoj boravisnoj adresi, u kokosinjcima i stalama. Sta fali da se vakcinisu i u trznim centrima?

Edited by harper

Dok ne krenu da bodu u Lidlu..nista nece da urade.

Za sve koji se bocnu piletina 50% jeftinija i vaucer za gratis somune i frei koncert Zvezda granda koje ce odrzati turneju kad sve ovo prodje.

Reseno.

Da kažu može u kafanu ali tamo se daju vakcine na vratima pa produži za karirani stolnjak, gomila bi zavrnula rukave i rekla just hook it to my veins. 

Dok ne krenu da bodu u Lidlu..nista nece da urade.

Za sve koji se bocnu piletina 50% jeftinija i vaucer za gratis somune i frei koncert Zvezda granda koje ce odrzati turneju kad sve ovo prodje.

Reseno.
Ne'a više gužvi u lindi.
Rade kahvane
48 minutes ago, renne said:

27 komada se vakcinisalo u rudnoj glavi od velikoga dana

od 53 zivuca rudno-glavanina? onda je to veliki uspeh kampanje :hihi:

mislim, kolko sveta ima tamo uopshte? :unsure:

Dvije tišće u tom selu po zadnjem popisu (naravno pitanje je koliko ih je stvarno tu), sigurno se i neka okolna tu vakcinišu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, primio je 6. aprila u Rudnoj Glavi prvu dozu vakcine kineskog proizvođača Sinofarm i toga dana je u rudnoglavskoj Zdravstvenoj stanici dato 137 doza vakcina protiv korona virusa.

Narednih nekoliko dana, odnosno od srede do petka vakcinisano je još 27 građana u ovoj Zdravstvenoj stanici.

Poređenja radi, od 1. februara do 2. aprila u Rudnoj Glavi je vakcinisano 154 meštana od čega je njih 67 revakcinisano. Sigurno je da je broj imunizovanih stanovnika ovog sela veći, budući da je jedan broj njih cepivo primio u Majdanpeku u periodu od 13. januara do 1. februara kada je imunizacija bila moguća samo na jednom vakcinalnom punktu u čitavoj opštini i to Majdanpeku, pre nego je majdanpečki Dom zdravlja organizovao imunizaciju na još dva punkta u Donjem Milanovcu i Rudnoj Glavi.

https://www.danas.rs/drustvo/posle-predsednika-u-rudnoj-glavi-samo-27-vakcinisanih/

Edited by vememah

Moze i po TCovima, dakle sta Srbinu i ostalom gradjanstvu ove zemlje fali? Pa kafana, sto mogu da razumem i TC, to vec manje.
Mada ima jos jedna dobra ideja, malo pre je cuh: dajte mamografe po TCovima. Nije losa, zajedno sa vakcinama, ofc.

18 minutes ago, Jumanji said:

Moze i po TCovima, dakle sta Srbinu i ostalom gradjanstvu ove zemlje fali? Pa kafana, sto mogu da razumem i TC, to vec manje.
Mada ima jos jedna dobra ideja, malo pre je cuh: dajte mamografe po TCovima. Nije losa, zajedno sa vakcinama, ofc.

ima i neka voditeljka s hepi/pinka danas prica kako se zarazila 6 sedmica nakon revaxa (kinezom). kaze blazi slucaj, bez T, kasalj i malaksalost..a istovremeno zarazena s njom i majka te druge su imale goru kl.sliku

najbolje je kad opisuje kako je glatko  bez po problema dosla do testa, i pregleda kod stevanovica itd

5 hours ago, Boycie said:

Koje sam ja sreće, jutros dobio biontech pfizzera prvu dozu (Nemačka) a sat i po kasnije saznao da sam prekjuče bio u kontaktu sa covid pozitivnom osobom u istoj sobi (uz samo ca 2m distance bez maski)...

jbt.

Pripazi. Ne znaci da nisi zaražen. Moja fizio je dobila kovid 5-6 dana nakon prve doze. 

5 hours ago, Boycie said:

Koje sam ja sreće, jutros dobio biontech pfizzera prvu dozu (Nemačka) a sat i po kasnije saznao da sam prekjuče bio u kontaktu sa covid pozitivnom osobom u istoj sobi (uz samo ca 2m distance bez maski)...

jbt.

Pripazi. Ne znaci da nisi zaražen. Moja fizio je dobila kovid 5-6 dana nakon prve doze. 

Just now, dragance said:

Just now, dragance said:

Dobro je, Dragance, pripazice.:D

Poanta je u fiziu :nobles:

Background Picker
Customize Layout