Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 minute ago, goofs said:

Ovo sad se uklapa u pricu o malo tezim reakcijama na AZ, uglavnom ljudi prijavljuju groznicu koja traje jedan dan, ali u redjem slucaju i po 2-3 dana. Sto je dovoljno da ljude onesposobi za rad u tom periodu, sto se navodi kao razlog u tvitu.

Ja sam ovde pisao da mi je dan posle primanja zeke bio teži nego najteži dan kada sam imao koronu. I sve ok, jedan dan i prošlo. Krv mi je i dalje tečna.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Ima li neke statistike kad se javljaju te tromboze, posle prve faze, posle druge? Jel odmah ili za tri dana, pet, deset?

27 minutes ago, Zlurad said:

Ja sam tek sad pročitao što je stopirano bockanje AZ-om u Nemačkoj. Neka retka tromboza se javila kod 7 osoba. Ta brain vain thrombosis ili sinus vein thrombosis se godisnje javlja izmedju 2-5 pacijenta. Sad kod vakcinacije, na 1.6 miliona vakcinisanih AZ-om se pojavilo 7 ili 4 na 1 milion vakcinisanih. U stvari niko ne dovodi vakcinisanje kao direktnu posledicu pa sad koriste ovih par dana ne vakcinisanja da bi uporedili podatke iz Nemačke sa ostalim zemljama koje se bodu AZ-om

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Mislim da bi oni trebali da provere i brojeve u 2020 pre vakcine, jer postoji sansa da su brojevi malkice porasli zbog dugotrajnog zatvaranja i rada od kuce sto izaziva manjak fizickih aktivnosti, sedelacki zivot, pa i losiju ishranu. Vec se pisalo o efektima zatvaranja.

Pa broj od 2-5 pacijenta je prosek pre korone. A i ova tromboza je retka i ne dobija se tako što neko sedi kući nego uz jednog od 20 razloga od kojih bukvalno ni jedan nema veze sa "lockdownom"

Zeka je zavrsila karijeru, a bila je prvi pik na draftu :fantom:

Mene ovo podseća na onu godinu kada su nagrdili španski krastavac. Te godine delili skoro pa džabe, nikad toliko krastavca nisam pojeo u životu.

3 minutes ago, arkonada said:

Mene ovo podseća na onu godinu kada su nagrdili španski krastavac. Te godine delili skoro pa džabe, nikad toliko krastavca nisam pojeo u životu.

Nije ni goofs, cak ga je stavio kao avatar.:D

Ma nije zavrsila karijeru, samo je uzela plaćeni odmor od par dana :fantom:

Ovo sad se uklapa u pricu o malo tezim reakcijama na AZ, uglavnom ljudi prijavljuju groznicu koja traje jedan dan, ali u redjem slucaju i po 2-3 dana. Sto je dovoljno da ljude onesposobi za rad u tom periodu, sto se navodi kao razlog u tvitu.
Pa i meni palo na pamet, ono što sam ja imao dva dana me je "stopiralo" od odlaska na posao...

.... Shiit has hit the fan!

Drug i zena su primili AZ prosle sedmice. Kaze odavno nije imao tako tesku noc kao sada (on sportista <50 godina). Prosle godine su prelezali koronu, njemu nije nista bilo a ona skoro mjesec dana u krevetu.

Ali trajalo je samo jedan dan.

Primio zeku malopre, cekam nuspojave

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda je to i dobro kada je reakcija jaka kod AZ, znaci da ce biti antitela ko pleve.

Background Picker
Customize Layout