Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Imam uzorak od cetvoro ljudi koji su vakcinisani Kinezom,  svi 3-4 nedelje od revakcinacije.  Merili antitela,  troje imaju na S protein (neko manje,  neko vise),  a ovaj cetvrti koji je negativan na S protein je jedini pozitivan na N protein.  Nemam pojma sta to znaci :)

Nisam pogledala ovaj okaceni video,  pogledacu 

Edited by Sandradjer

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

mi smo se svi u familiji vakcinisali kinezom, ali izmedju dve vakcine ćale, brat i ja zakačimo koronu:isuse: (a taman sam mislio da sam se izvukao, jer sam malte ne svakodnevno bio u rizičnim situacijama i kontaktima - skoro svi na poslu su već preležali kovid). ćale i ja smo imali blagu upalu pluća, ali svi smo dobro i lagano prošli, bez komplikacija. 

U svakom slučaju, ovo su mi rezultati antitela tri nedelje posle prve doze, odnosno dve nedelje posle pojave prvih simptoma korone.

Screen Shot 2021-03-13 at 2.31.57 PM.png

dobih danas i dugu dozu, ruku je počela da me boli u rekordnom roku, tako da očekujem haos noćas :D

5rtnx63.png

36 minutes ago, Kelt said:

dobih danas i dugu dozu, ruku je počela da me boli u rekordnom roku, tako da očekujem haos noćas :D

Treba uvek reci koja vakcina je u pitanju, nemoj da te mrzi

1 minute ago, MocaVukotic said:

Treba uvek reci koja vakcina je u pitanju, nemoj da te mrzi

Pfizer

44 minutes ago, Kelt said:

A kako je prosla prva doza?

Dobi li neko ove nedelje poziv za prvu dozu Rajfajzena ili je sve otišlo na revakcinu? :unsure:

Od forumaša ili uopšte? 

2 hours ago, Kelt said:

Javi baš kako si prošao, ti si čini mi se imao jaku reakciju i na prvu dozu.

Ja na prvu ništa, u sredu će biti druga pa da vidim šta se dešava kad udare antitela o antitela... :D

Edited by mraki

16 minutes ago, ducca said:

Dobi li neko ove nedelje poziv za prvu dozu Rajfajzena ili je sve otišlo na revakcinu? :unsure:

Moj ćale pre par dana.

Procitao samo par prvih komentara i dobio nagon da negde nabavim usranu motku i pocnem da udaram unaokolo. 

Ja nista od reakcija, prosli put me bolela ruka 2 dana, sad ni to (china)

Background Picker
Customize Layout