Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Misko said:

Mislim da ona nije to dobro prenela i razumela...od obe doze treba da prodje to vreme,ne samo od druge...

neki su komentarilsali da ona nije dobro ovo rastumačila, jer se odnosi na vreme od prve doze vakcine, ne od druge

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

I ja to mislim...

• Popular Post

Više od 98 odsto pelcovanih Fajzer-Biontekovom, kineskom Sinofarm ili ruskom vakcinom Sputnjik V razvilo je antitela posle vakcinacije, pokazuju preliminarni rezultati studije koju je na lekarima sproveo Institut za primenu nuklearne energije.

Samo jedna doza vakcine AstraZeneka ili Fajzer/Biontek za 80 odsto umanjuje šanse da će vam biti potrebna hospitalizacija zbog težeg oblika Kovida-19, pokazuje analiza britanskih naučnika.

Prema analizi Podaci o javnom zdravlju u Engleskoj, dejstvo vakcine počinje tri do četiri nedelje posle prve doze.

Antivakseri da ga duvaju.

Džaba, tvrdiće da su lažirani podaci. To je taj mentalni sklop

ama bre ljudi, sve to radi ono shto treba da radi. nije to nash problem.

sent from bubamoto

Pisao sam prosle nedelje u sredu da je zena svom tati promenila sa fajzer/sputnik na fajzer/oksford i da mu je stigao poziv posle 10 minuta. I on ode u subotu kad ono samo sputnik u ponudi, malo se zbuni tamo i ne primi ni tu. Zena ga onda ponovo prijavi i napise mejl batutu. Stigao odgovor, spiskovi se prave nedelju dana unapred, tako da je on odredjen za vakcinu pre 2 nedelje, a poruka bi svakako stigla u sredu i da nije ponovo prijavljivan. Eto da znate

Ma odgovaraju kako im se svidja.  Znam ljude sto su se prvi put prijavili i dobili poziv za dan/dva 

Ja juče overio Oksforda i danas temperatura 37.5 i malaksalost... Kao grip.

Kapiram da je to normalno.

Sutra ću da odležim ceo dan pa ako ne bude bolje počinjem da paničim

Bez panike,  normalno je :)

Ja onako, cepa me ruka ali temp nista za sada, ma ja bi i voleo da malo rokne da me nisu dzabe pelcovali...

Majka kaže da je imala temperaturu noćas, danas malo malaksala, ali ništa ekstremno...

Overio se Asteom oko 12.30, čitajući reakcije, čekam da krene da me radi. Mada, ako sam odležao koronu u novembru, pretpostavljam da reakcija ne bi trebalo da bude jaka..znamo se

Background Picker
Customize Layout