Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Čudno, ja sam drugu dozu primio u rame

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Ja primio na glasackom mestu, obrni okreni penzosi na sve strane. 

Za 5 dana mi ističe 3 nedelje od druge doze žuće, trebalo bi da bude sve knap. Mrzi me da vadim analize oko antitela i spajkova, ne mora mi cigani sve da znamo. :D

@garmonbozia da, to je procentualno najcesca posalica na ovom topiku :)

Edited by Aleksija

image.png.ade77b2e53e6d56022377077fbb0d568.png

Napisah na nekoj od kovid tema da imam drugara kome je kompanija zavrsila fajzera u Berlinu te se sa 53 vakcinisao sa obe doze, preko reda. Juce smo pricali, konacno sam saznao sta radi. Saradnik BioNtech-a, nije radio na vakcini ali zna ljude koji jesu i sa par njih je po grupama za svakojaka ispitivanja.

Elem, rekoh da ga pitam sto neki od vas pate zbog vakcine (temperatura, pospanost, slomljenost...) pa mi je rekao: "ako imaju nesto znaci da se nesto desava u telu, sto je dobro. Telo reaguje, bori se, gradi odbranu. Kad nesto novo ubacis u organizam on reaguje. Mi smo trenutno bebe koje dobijaju prve vakcine protiv, recimo tetanusa. Neke bebe posle vakcine prespavaju ceo dan. Neke dobiju temperaturu. Neke ne. Neke placu. Neke polude od srece. Nekim bebama nista. Kada bi bebe mogle da pricaju o tome sta osecaju posle vakcina imali bi verovatno isti uzorak simptoma kao sa ovim vakcinama protiv korone. Bebe sa tetanusom i mi sa koronom. Razlicite bolesti ali se organizmi prvi put srecu sa necim ubacenim da se bore protiv. Nekome je reakcija jaca, nekom slabija, neko je nema."

Bogami drobi fino zeneka, danas se bocnuo u 11, veceras krenulo da drma. Temperatura blizu 38, malaksalost, sav sam ko popisan..kapiram da ne skidam jos temperaturu, osim ukoliko ne ode preko 38.

Inace, nisam imao temperaturu bar 10 godina, ovo mi dodje bas egzotika.

15 minutes ago, Orle Zmajević said:

Bogami drobi fino zeneka, danas se bocnuo u 11, veceras krenulo da drma. Temperatura blizu 38, malaksalost, sav sam ko popisan..kapiram da ne skidam jos temperaturu, osim ukoliko ne ode preko 38.

Inace, nisam imao temperaturu bar 10 godina, ovo mi dodje bas egzotika.

evo sad komshinica isto, jutros primila u 10h.

ima struja mishljenja da tu temperaturu ne treba trpeti, jer nije pravi fajt unutra i da ona nije korisna.

ja sam starinski trpela do 38 i onda poshla da se ubijem od smora :dry:

ja nisam ništa trpio, jer nisam ništa ni osetio

zar nam povišena t° ne sugeriše stvaranije antitela?

12 minutes ago, gospa buba said:

evo sad komshinica isto, jutros primila u 10h.

ima struja mishljenja da tu temperaturu ne treba trpeti, jer nije pravi fajt unutra i da ona nije korisna.

ja sam starinski trpela do 38 i onda poshla da se ubijem od smora :dry:

Pitao kevu baš, kaže da joj je malo hladno ali nema temperaturu. Oko podne vakcinisana. Verovatno bolje da popije jedan paracetamol pre spavanja.

Edited by mraki

1 minute ago, mraki said:

Pitao kevu baš, kaže da joj je malo hladno ali nema temperaturu. Oko podne vakcinisana. Verovatno bolje da popije jedan paracetamol pre spavanja.

pouchena svojim iskustvom, ja bih popila :unsure:

A to paracetamol, to su vam ovi panadoli i taako te tabletice?

.... Shiit has hit the fan!

To je ono cime dileri krste heroin.

Za temperaturu... mnogo je dobro kad ide u venu...ali ne bih preporucio posto zahteva bolnicko lecenje :D

Background Picker
Customize Layout