Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 minutes ago, decak Kejt said:

mene izgleda krenula da radi Zeka, smlatilo me od jednom, i tempiška na 37.3, čim smestim derle na spavanje eto i mene u slatkom svetu snova

Koliko to nakon vakcine?

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Definitivno je [mention=295]Frank Pembleton[/mention] povukao nogu. Dobih i ja poziv za sredu, Hala 11 na Sajmu. Prijavio se 11.01. za Fajzera. Sto rekose kolege koja god da bude, ja zadovoljan. Naravno, sve pohvale za organizaciju [emoji4]
Ja za halu 3, a koliko sam čuo i video u 11 je Sputnik.
Ne marim.
Najbolja vakcina je ona kojom su vas bocnuli!

.... Shiit has hit the fan!

1 minute ago, mraki said:

Koliko to nakon vakcine?

nepunih 9 sati

[mention=308]Valkyrie[/mention] i ja sam pet puta, i zvali me [emoji4]
ti si stavila samo fajzer, jel'?

mene izgleda krenula da radi Zeka, smlatilo me od jednom, i tempiška na 37.3, čim smestim derle na spavanje eto i mene u slatkom svetu snova
popij odmah jedno neshto pre spavanja, da se ne iznenadish posle. kilava temperatura do 38 se teshko skida hemijski, a zdravo ume da nervira hihi.gif

sent from bubamoto

PET! 
Prvi put 12.01. u ponoć a poslednji put juče vratila na NBG. Možda me zato ne zovu, ne mogu me navataju kroz softver[emoji769] [emoji185]
Isto., bukvalno... :D
11 minutes ago, decak Kejt said:

@Valkyrie i ja sam pet puta, i zvali me :)

ti si stavila samo fajzer, jel'?

C, sve osim Moderne. 

U prvoj prijavi stavila nju pa posle izbacila jer kontam ni nema je... 

Ja samo Fajzera :D zato me i ne zovu

Пријавио се за Спутњик или Фајзер 24.2. стигао ми малопре позив за среду у Спортској хали Парк (Крагујевац). :nobles::s_d:

'fala @gospa buba, jel mi veruješ da sam ja toliki debilko da se setim da nešto za temperaturu popijem tek kad mi se kaže, ja bih realno otišla da spavam na suvo. ne znam zašto u mom mozgu ne postoji ta veza izmedju temperature i paracetamola za ublažavanje iste.

@Valkyrie biće od četvrtka, dušo 

5 minutes ago, NiZdr said:

Пријавио се за Спутњик или Фајзер 24.2. стигао ми малопре позив за среду у Спортској хали Парк (Крагујевац). :nobles::s_d:

Strašno.. 

Miloša i mene su negde pribeležili da smo dovoljno koštali državu arčeći bolničke resurse. Nema i vakcina i bolnica, mora da se štedi, protestantska etika preko naše grbače. 

• Popular Post

Samo da prijavim da sam upravo dobio poziv za sredu popodne za sajam, hala 3. Kada skeniram QR kod, prijavljuje Fajzer, Moderna (tj ono za šta sam se i prijavio).

Happy So Excited GIF

PPP domi(vakci)nacija. Jos ovih nekoliko sirocica da udom(zdravlja)imo i svi smo tu.

to je to

tu smo svi

11 minutes ago, Valkyrie said:

Strašno.. 

Miloša i mene su negde pribeležili da smo dovoljno koštali državu arčeći bolničke resurse. Nema i vakcina i bolnica, mora da se štedi, protestantska etika preko naše grbače. 

Do kraja nedelje svi cemo se pelcovati :)

Ja sam za zakljucavanje,  masa se ponasa kao da korone nema. Ne vredi nista drugo,  a plasim se totalne katastrofe. 

Samo vakseri uz QR kod mogu da se krecu do boce i nazad 

Edited by Sandradjer

Background Picker
Customize Layout