Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Imam pitanje za vas što ste bili na punktovima. Drugaricu pozvali za sutra u Belexpo, kao i njenog muža u terminu 10 min pre nje. Moraju da vode bebu sa sobom, nema ko da je čuva. Ima li šanse da ne stoje u redu sa kolicima ili je protok takav da nema potrebe za nekim akrobacijama? 
Pola sata ranije da neko od njih dođe niko neće praviti problem...

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Imam pitanje za vas što ste bili na punktovima. Drugaricu pozvali za sutra u Belexpo, kao i njenog muža u terminu 10 min pre nje. Moraju da vode bebu sa sobom, nema ko da je čuva. Ima li šanse da ne stoje u redu sa kolicima ili je protok takav da nema potrebe za nekim akrobacijama? 
Kao što reče Velja
A i da dođu istovremeno sve ide jako brzo, jedino se čeka par sekundi na samom ulazu, dok se ne izvrši dezinfekcija

Hvala vam, preneću. Baš nezgodno što su istovremeno, i zbog logistike i posle eventualne reakcije na vakcinu. 

protok je bio takav da ne bi trebalo da ima problema. do nivoa i da udju zajedno sa beboom. mada je moguce da sistem nece podrzavati bebu hihi.gif

ali nije drama nu da se chekaju jedno pa drugo.

sent from bubamoto

Erhm, zvali me sutra na vakcinaciju (yaaaay!) ali sam trenutno pozitivan i lecim se od korone (naaaay!) :D 

Jel neko bio u istoj situaciji? Sta sad, jel treba da obavestavam nekoga zasto necu doci? Ili samo da se pojavim za mesec dana i da se vakcinisem? 

Pa nemaš kome da se obratiš

Moraćeš sve iz početka

de je onaj @Milosh76

https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-56227171

A senior German immunologist has urged his country to change its mind and start allowing over-65s to receive the Oxford-AstraZeneca vaccine.

evo kaze covek da sad kad se pokazalo da zeka radi za starije od 65 i nemacka krene da vakcinise starije. jos moli angelu da javno primi zeku, da ohrabri narod.

Pita me drugar kad moze rakija da se pije posle primljene prve doze ruske vakcine?

Odmah

ne navodi ljude!

sent from bubamoto

U čekaonici?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

mora da ponese za poneti. nemaju u chekaonici!

sent from bubamoto

43 minutes ago, goofs said:

Erhm, zvali me sutra na vakcinaciju (yaaaay!) ali sam trenutno pozitivan i lecim se od korone (naaaay!) :D 

Jel neko bio u istoj situaciji? Sta sad, jel treba da obavestavam nekoga zasto necu doci? Ili samo da se pojavim za mesec dana i da se vakcinisem? 

Isti slucaj. Nisam se pojavio. 

Samo mesec mi se cini malo? Ja cu negde u maju. 

7 minutes ago, gospa buba said:

mora da ponese za poneti. nemaju u chekaonici!

sent from bubamoto

Vise nemaju.:wicked:

junioru je ekspert rekao 2-3 meseca posle korone.

edip@harper. shto jes jes :hihi:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout