Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 27. 2. 2021. at 6:58, Sandradjer said:

Tako sam sve i u prosloj prijavi pa me nisu zvali.  Tebe nisu zvali? 

Nisu... s tim sto sam se ja prijavljivao vise puta.. iz zajebancije, naravno i menjao lokaciju. I hocu samo Fajzera, uzeo bih i Zeku™ ali me smara da cekam 3 meseca na drugu vakcinu.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Znam,  ispratila sam tvoj slucaj.  I koronu,  i vakcinaciju 

Stari grad - Sputnik na meniju, revakcinisu i Sinofarmom. Pfizera nema. 

Dolazi u ponedejak 58000 Fajzera, sto u realnom zivotu znaci 200 doza.

Dok se podeli susedima, pa proda na crnom trzistu, bice ih dovoljno za nekih pola sata

Edited by Milosh76

On 27. 2. 2021. at 7:38, laser lotus said:

Stari grad - Sputnik na meniju, revakcinisu i Sinofarmom. Pfizera nema. 

Da li se Fajzer davao na svakom punktu? Neke sa Starog grada (starije)  znam da su za tu vakcinu pozivali na Sajam,  to je bilo odavno

Ovih rodjendanskih 500k Kineza ce valjda pokriti sve prijavljene 

Ovde se pojavila zena koja je imala zakazan Fajzer prije nedelju dana ali su joj rekli da se prijavi ponovo. 
Pitali su i da li je neko dosao na revakcinaciju Fajzerom tako da ga vjerovatno imaju ali niko nije bio vakcinisan njime za vrijeme mog boravka tamo. 

Edited by laser lotus

On 27. 2. 2021. at 8:24, Sandradjer said:

Ovih rodjendanskih 500k Kineza ce valjda pokriti sve prijavljene 

Teško, dosta njih koji su vakcinisani do sad nisu uopšte prijavljeni preko eUprave, ali ne znamo koliko.

Edited by mraki

Pisalo se ovde o nekim poprilicno velikim brojevima,  tipa 300k.  To mi se cini bas mnogo 

druga doza - manji bol u ruci, skoro pa neprimetan. 

izvesnu ukočenost pojasa od vrata do ramena sa te strane ne znam dal da pripišem vakcini. 

Pa to bi značili da je vakcinisano samo nešto preko polovine prijavljenih preko eUprave, od preko 1 100 000

Sad naravno, ima tu dosta preklapanja verujem, ali okvirno...

Videćemo koliko će biti vakcinisanih ukupno, ali nešto ne verujem da ćemo dobaciti dva miliona.

Edited by mraki

On 27. 2. 2021. at 7:04, renne said:

Mene ovaj zeka ništa ne radi

Ko komarac na međeda

Vest od cetvrtka da je 1,4 miliona doza,  a pola miliona druge doze.  To znaci oko 900000 vakcinisanih,  e ostaje samo procena koliko prijavljenih,  a koliko njih bez prijave.  

Cudilo bi me da je odnos pola - pola

Da, ispratih te brojke. Verovatno su mnogi od tih preko reda ili preko neke organizacije ionako iskazali interesovanje i preko eUprave.

Me nećemo prebaciti preko milion i po ukupno.

Edited by mraki

Background Picker
Customize Layout