Tsai Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Ludi ortak mi je poslao jezive eksplicitne fotke koje ne bih kacio ovde, ali se bojim da je bar delom istina
Tihajeza Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 12 hours ago, Tsai said: Ludi ortak mi je poslao jezive eksplicitne fotke koje ne bih kacio ovde, ali se bojim da je bar delom istina Jeste istina da su radnici sa pogreba otvorili kovčeg i slikali se s telom, i to objavili po društvenim mrežama. Ali je fejk da su svi do jednog već mrtvi (zbog toga što su uradili).
Ratamahatta Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 (edited) Poznat scenario na poznatom mestu. Nisam ni znao da je gospodin s brojem 4 pikao za Bajern. Edited November 29, 2020 by Plajvi
Mindaugas Žukauskas Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 7 hours ago, Tihajeza said: Jeste istina da su radnici sa pogreba otvorili kovčeg i slikali se s telom, i to objavili po društvenim mrežama. Ali je fejk da su svi do jednog već mrtvi (zbog toga što su uradili). Ne znam da li su svi mrtvi, ali ja sam video par fotografija gde je jedan od počinioca unakažen do neprepoznatljivosti. Toliko je gnusno da neću ni kačiti slike na forum.
SNARC Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 4 hours ago, Plajvi said: Poznat scenario na poznatom mestu. Nisam ni znao da je gospodin s brojem 4 pikao za Bajern. U Minhenu su se '91 verovatno pitali da li je moguce da im se desava da prime bukvalno isti gol kao i dve godine ranije.
Mindaugas Žukauskas Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Kakav lik Mesi, kakav tribjut 5
John Coltrane Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Napoli u četvrtoj garnituri kao ARG repka - plavo bele majice na pruge i crni šorc.
W.F.C. Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 4 minutes ago, John Coltrane said: Napoli u četvrtoj garnituri kao ARG repka - plavo bele majice na pruge i crni šorc. Predivno, govori samo za sebe dovoljno
W.F.C. Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 (edited) Ovo inace ni za kog nikad nije rekao, gledao sam ga sta radi, pratio sam ga, bio mi je dopunska motivacija... Edited November 29, 2020 by W.F.C.
napadaj Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Kakav lik Mesi, kakav tribjut Čekaj, ladno je dao identičan gol?
Mindaugas Žukauskas Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 3 minutes ago, napadaj said: Čekaj, ladno je dao identičan gol? Deluje nerealno, ali ipak je to Mesi. Sprda se čovek.
Recommended Posts