Mil@n Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 3 minutes ago, Lancia said: Dzaba se trudite da nadjete nesto duboko u seriji, plitak potok. Niko se ne trudi, samo želimo da vidimo who did it. 1
John Coltrane Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 8 minutes ago, Lancia said: Dzaba se trudite da nadjete nesto duboko u seriji, plitak potok. Ma gde se trudimo, samo ubijamo vreme do sledeće (zadnje) epizode.
Lancia Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 1 minute ago, Mil@n said: Niko se ne trudi, samo želimo da vidimo who did it. Da su mangupi, pa da nas ostave u neznanju, al mrka kapa - bice neki jadan prekobrc u poslednjoj sekundi.
Jumanji Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 A dobro falili su neki analiticari ovde od pocetka, mozete i vi, nema veze [emoji3]
Lancia Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 1 minute ago, Jumanji said: A dobro falili su neki analiticari ovde od pocetka, mozete i vi, nema veze Za analizu je potrebno delo, ovo je najjadniji xajp sto se serija tice. Sve je lose i promaseno, scenario i rezija i kamera i gluma. 2
Jumanji Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 A dobro, lepse zvuci valjda da si analiticar nego hejter, ucinila sam ti eto plezir inace nema serije ovde koja ga/ih nema.Mjok, mi ovde samo trazimo ubicu, nismo cini mi se ni rekli da je serija nesto, naprotiv.
MayDay Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 2 hours ago, Lancia said: ocekivano s obzirom da se palis i na spanskog premijera. Nije mi Pedro Sanchez taj nivo, iskr.
jms_uk Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 3 hours ago, Lancia said: Kakav upish od serije, fakin nista se ne dogadja, gluma katastrofalna...nadam se da ce ih sve osuditi i oterati na robiju na kraju. Kao Agata Kristi, svi su se izredjali u cekicanju... 1
fren Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Meni samo nije jasno zasto ste zapeli da je deda ubica.
koksy Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 (edited) 1 hour ago, fren said: Meni samo nije jasno zasto ste zapeli da je deda ubica. ja tipujem na plavu advokaticu, dam glavu da je Hju i sa njom opštio. Edited November 26, 2020 by koksy
Jumanji Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Tu smo se vec svi slozili, za opstenje mislim
Mil@n Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Advokatica ga je lepo pitala, on reče ima još jedna... Mora biti netko koga znamo.
koksy Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 (edited) aj sad da pokrijem sve osumnjičene: pokušao sam da pronađem sve krštene likove čije postojanje u seriji nema nikakvog smisla, tj. komotno je moglo bez njih. -plavuša advokatica -direktor škole -zagonetni doktor "nije moje da pričam o tome" braders end sisters, tu je ubojica! Ed. nakon 6 sekundi dodatne dedukcije, nije plavuša. ona se samo kresala.😁 Edited November 26, 2020 by koksy
Recommended Posts