Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2020-21

Featured Replies

On 5.4.2021. at 17:39, John Coltrane said:

Zaboravih sinoć 1 zanimljiv podatak da podelim ovde: samo su Runi (15) i Rašford (13) dali više golova od Grinvuda (12) kao tinejdžeri. Potonji 20 puni tek u oktobru.

3 minutes ago, Jeremija said:

:hail:

• Replies 9.7k
  • Views 407.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

• Author
32 minutes ago, John Coltrane said:

@ArleKino

Kolko je rekord?

27 pravih gostujućih utakmica. Ovo vaše gdje igrate pred praznim stadionima ne računam kao pravu stvar. Pride, mi smo u oba ova niza uzimali titulu. :fantom:

16 minutes ago, ArleKino said:

27 pravih gostujućih utakmica. Ovo vaše gdje igrate pred praznim stadionima ne računam kao pravu stvar. Pride, mi smo u oba ova niza uzimali titulu. :fantom:

aj bjaaaži tamo

ne umanjuj nam već i ovako umanjene uspehe

• Author
1 hour ago, renne said:

aj bjaaaži tamo

ne umanjuj nam već i ovako umanjene uspehe

Da ne bude da niste ništa osvojili: Sheffield U je 75% svojih gostujućih bodova ove sezone osvojio kod vas. :fantom:

Tuchel, Ole i Kloppara da idu na obuku kod Artete kako se rutinira Allardyce

• Author
13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Tuchel, Ole i Kloppara da idu na obuku kod Artete kako se rutinira Allardyce

Samo se ti sprdaj. Sad kad u ljeto Kroenke kupi Arteti Cahilla, Essiena i Maloudu, vidjećeš čija majka crnu vunu prede.

Wilian skinuo mrak :smiley_hail:

50 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Wilian skinuo mrak :smiley_hail:

Kontam da je "Emile Smith Rowe skinuo mrak" ipak za nijansu tačnije. 

27 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Kontam da je "Emile Smith Rowe skinuo mrak" ipak za nijansu tačnije. 

Nego, što ste čoukovali onako jako danas? Brendan vam se nudi u više poza, a vi tako...

Ne podsećaj me. Taman sam smetnuo sa uma. 

9 minutes ago, Jeremija said:

Odličan potez. Voleo bih kada bi Liverpul uradio nešto slično sa Sukijem koji je i dalje ploditelj

Ovo je manje-vise ocekivano, gazde ne daju pare za Kejna a Kavanijeva forma razbija. Mozda se racuna da ce Grinvud dogodine stasati u pravog razbijaca, pa da se otvore za nekog Mandzukica :fantom:  Mene vise zanima hoce li se pokusati dovesti Deklan Rajs, to je, rekao bih, goruci problem. Sanca nisam gledao u Sitiju, nisam u Dortmundu. Ako zaista razbija, i to bi bilo dugogodisnje resenje i kompletan balans (ako Pogba ostane). Lindelof takodje precesto smara ali ova dvojica su prioritet imo

3 hours ago, copkillah said:

Odličan potez. Voleo bih kada bi Liverpul uradio nešto slično sa Sukijem koji je i dalje ploditelj

Naravno, bolje Kavanara ili Suarezara na dve-tri godine nego neko skupo stop-gap rešenje (kao npr. Abrahamara) za 40 milki...

5 minutes ago, Jeremija said:

Naravno, bolje Kavanara ili Suarezara na dve-tri godine nego neko skupo stop-gap rešenje (kao npr. Abrahamara) za 40 milki...

Ja to gledam iz svoje FM i navijačke perspektive, ali verujem Edvardsu i Klopu, koga god da izaberu. Mislim, Liverpul ima tu privilegiju u obliku Edvardsa, da ako bi doveo Ejbrahama za 40 miliona, prodao bi ga za 60 ako se ne bi pokazao dovoljno dobro :D 

Suares bi svakako tražio veliku platu, a eno Vajndaldumu nisu spremni da ponude dovoljno veliku da bi ostao, a dokazao se koliko vredi. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.