John Coltrane Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 On 5.4.2021. at 17:39, John Coltrane said: Zaboravih sinoć 1 zanimljiv podatak da podelim ovde: samo su Runi (15) i Rašford (13) dali više golova od Grinvuda (12) kao tinejdžeri. Potonji 20 puni tek u oktobru. 3 minutes ago, Jeremija said:
ArleKino Posted May 9, 2021 Author Posted May 9, 2021 32 minutes ago, John Coltrane said: @ArleKino Kolko je rekord? 27 pravih gostujućih utakmica. Ovo vaše gdje igrate pred praznim stadionima ne računam kao pravu stvar. Pride, mi smo u oba ova niza uzimali titulu. 1 1 1
renne Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 16 minutes ago, ArleKino said: 27 pravih gostujućih utakmica. Ovo vaše gdje igrate pred praznim stadionima ne računam kao pravu stvar. Pride, mi smo u oba ova niza uzimali titulu. aj bjaaaži tamo ne umanjuj nam već i ovako umanjene uspehe
ArleKino Posted May 9, 2021 Author Posted May 9, 2021 1 hour ago, renne said: aj bjaaaži tamo ne umanjuj nam već i ovako umanjene uspehe Da ne bude da niste ništa osvojili: Sheffield U je 75% svojih gostujućih bodova ove sezone osvojio kod vas.
Mindaugas Žukauskas Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Tuchel, Ole i Kloppara da idu na obuku kod Artete kako se rutinira Allardyce
ArleKino Posted May 9, 2021 Author Posted May 9, 2021 13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Tuchel, Ole i Kloppara da idu na obuku kod Artete kako se rutinira Allardyce Samo se ti sprdaj. Sad kad u ljeto Kroenke kupi Arteti Cahilla, Essiena i Maloudu, vidjećeš čija majka crnu vunu prede.
Jean-Luc Picard Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 50 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Wilian skinuo mrak Kontam da je "Emile Smith Rowe skinuo mrak" ipak za nijansu tačnije.
Mindaugas Žukauskas Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 27 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Kontam da je "Emile Smith Rowe skinuo mrak" ipak za nijansu tačnije. Nego, što ste čoukovali onako jako danas? Brendan vam se nudi u više poza, a vi tako...
copkillah Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 9 minutes ago, Jeremija said: Odličan potez. Voleo bih kada bi Liverpul uradio nešto slično sa Sukijem koji je i dalje ploditelj
kipo Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Ovo je manje-vise ocekivano, gazde ne daju pare za Kejna a Kavanijeva forma razbija. Mozda se racuna da ce Grinvud dogodine stasati u pravog razbijaca, pa da se otvore za nekog Mandzukica Mene vise zanima hoce li se pokusati dovesti Deklan Rajs, to je, rekao bih, goruci problem. Sanca nisam gledao u Sitiju, nisam u Dortmundu. Ako zaista razbija, i to bi bilo dugogodisnje resenje i kompletan balans (ako Pogba ostane). Lindelof takodje precesto smara ali ova dvojica su prioritet imo
Jeremija Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 3 hours ago, copkillah said: Odličan potez. Voleo bih kada bi Liverpul uradio nešto slično sa Sukijem koji je i dalje ploditelj Naravno, bolje Kavanara ili Suarezara na dve-tri godine nego neko skupo stop-gap rešenje (kao npr. Abrahamara) za 40 milki...
copkillah Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 5 minutes ago, Jeremija said: Naravno, bolje Kavanara ili Suarezara na dve-tri godine nego neko skupo stop-gap rešenje (kao npr. Abrahamara) za 40 milki... Ja to gledam iz svoje FM i navijačke perspektive, ali verujem Edvardsu i Klopu, koga god da izaberu. Mislim, Liverpul ima tu privilegiju u obliku Edvardsa, da ako bi doveo Ejbrahama za 40 miliona, prodao bi ga za 60 ako se ne bi pokazao dovoljno dobro Suares bi svakako tražio veliku platu, a eno Vajndaldumu nisu spremni da ponude dovoljno veliku da bi ostao, a dokazao se koliko vredi.
Recommended Posts