John Coltrane Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Inače najmaldji fudbaler koji je došao do 100te tekme.
John Coltrane Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 2 minutes ago, renne said: I još nema promocije Držimo se zubima Kakve promocije, sad kad Brus ubije Ćelavog pa onda Karlito za Evropu. Jedino me muči Brajton iako je Poter ozbiljan car. 2 minutes ago, renne said: 25 tekmi bez poraza @ArleKino Kolko je rekord?
renne Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Kakve promocije, sad kad Brus ubije Ćelavog pa onda Karlito za Evropu. Jedino me muči Brajton iako je Poter ozbiljan car. pa naše 1
nenad Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 6 minutes ago, John Coltrane said: Kakve promocije, sad kad Brus ubije Ćelavog pa onda Karlito za Evropu. Jedino me muči Brajton iako je Poter ozbiljan car. @ArleKino Kolko je rekord? jos toliko....
John Coltrane Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 1 minute ago, nenad said: jos toliko.... Ne bre, to je ukupno, pričam o tekmama na strani. Nadjoh sad ovo je iz slija iz marta, znači 25 još 3 do obaranja rekorda. Do kraja sezone samo Vulvsima idemo u goste.
Recommended Posts