November 18, 20204 yr 18 hours ago, cedo said: moze li preporuka za oksimetar ... da ne pravim, ako ne znas sta je dobro, znas sto je skupo ... Ja poručila neki od 1700 din. ovde https://etrg.net/product/pulsni-oksimetar-sp-02/, treba da stigne. Verovatno je kolko para tolko muzike, ali za te pare vredi probati. A opet, Prizma Kragujevac ima oksimetre koji su 12000, pa sad budi pametan.
November 18, 20204 yr i ja mislim da morgani nije nista kod mene zamor materijala - svaki treci dan neko nov pozitivan sa kim sam bila u kontaktu, nekad mi prosto dodje svejedno. a posle bas i ne
November 18, 20204 yr 51 minutes ago, Aleksija said: i ja mislim da morgani nije nista kod mene zamor materijala - svaki treci dan neko nov pozitivan sa kim sam bila u kontaktu, nekad mi prosto dodje svejedno. a posle bas i ne Isto :D u firmi sad ko u devet malih crnaca, precrtali smo troje od nas 14 crnaca :) ja sam bar 3 puta od umora kod kuće mislila e ta sam , onda se naspavam pa sutra jovonanovo. Koleginicin muž poslat u Mladenovac u bolnicu, nema mesta u Bgu više rekoše mu na infektivnoj
November 18, 20204 yr Ne znam u kojoj je bolnici dr, ali otprilike ovakva je situacija, mada su jos od pre nekoliko dana vozili pacijente iz Bg ka unutrasnjosti, medjutim i tamo se pune...
November 18, 20204 yr ja sam rekla da ce se srbija zazeleti lokalnih bolnica a beograd ce biti kriv. vazno je da je bilo veselje do zadnjeg trenutka sent from bubamoto
November 18, 20204 yr dosla maca na vratanca... kolega s kojim sam radio u subotu(i to u KCV da ironija bude veca ) testiran pozitivno(tesiranje i pregled su naravno isli preko veze iako je imao sve simptome)... srecom, na kucnom lecenju je i pluca su mu cista. valjda ce tako i ostati... s njim sam jos u prosle nedelje bio na putu, 4 sata u kolima u ponedeljak, 4 u utorak... ja se osecam dobro, nemam nikakve simptome, ali sam u samoizolaciji. necu se testirati, jer ako nemate simptome, nema ni testiranja, sto je u ovoj situaciji sasvim OK, jer se govno toliko prosirilo da je pracenje kontakata besmisleno.
November 18, 20204 yr 23 minutes ago, freakns said: dosla maca na vratanca... kolega s kojim sam radio u subotu(i to u KCV da ironija bude veca ) testiran pozitivno(tesiranje i pregled su naravno isli preko veze iako je imao sve simptome)... srecom, na kucnom lecenju je i pluca su mu cista. valjda ce tako i ostati... s njim sam jos u prosle nedelje bio na putu, 4 sata u kolima u ponedeljak, 4 u utorak... ja se osecam dobro, nemam nikakve simptome, ali sam u samoizolaciji. necu se testirati, jer ako nemate simptome, nema ni testiranja, sto je u ovoj situaciji sasvim OK, jer se govno toliko prosirilo da je pracenje kontakata besmisleno. radi u firmi koja dobija tezge u KCV i ostali radnici se testiraju kad im se ćefne, al bratina ipak odbija, solidariše se sa pučinom rajom i zaprimiće jedan za tim! kroz tebe živi duh Obilića
November 18, 20204 yr nema povladjivanja, ja sam potrosna roba! mada sam nacuo iz pouzdanih izvora da se nadaju da sam kliconosa i da cu preneti na tebe da se zaustavis dok potpuno ne raskrinkas sve privrednike utaljene sa SNSom. bata Gasic ima tvoju sliku u telefonu, a ti samo nastavi da lajes...
November 18, 20204 yr Ne kapiram da li se šalite prijateljski ili neprijateljski i da li otkrivate RL podatke jedan drugome, pa vas samo molim da imate to sve na umu kad pišete...
November 18, 20204 yr poznajemo se licno 15 godina, svake nedelje zajedno gledamo fudbal, sve je OK [emoji6] Onda je tebe mislio sa onim "već 15 godina ti pričam..." [emoji3][emoji3][emoji3].... Shiit has hit the fan!
November 18, 20204 yr 4 hours ago, Jumanji said: Ne znam u kojoj je bolnici dr, ali otprilike ovakva je situacija, mada su jos od pre nekoliko dana vozili pacijente iz Bg ka unutrasnjosti, medjutim i tamo se pune... Ima i ovo: Edited November 18, 20204 yr by vememah
November 18, 20204 yr 1 hour ago, freakns said: poznajemo se licno 15 godina, svake nedelje zajedno gledamo fudbal, sve je OK nadam se da ste socijalno distancirani ili da koristite zastitna sredstva (maske).
November 18, 20204 yr 3 minutes ago, precog said: nadam se da ste socijalno distancirani ili da koristite zastitna sredstva (maske). ne poznajemo se toliko dobro da koristimo zastitna sredstva! :P ne koristimo maske. omiljeni je pizza majstor, Grandilof i ja pripremamo sastojke. ove nedelje nazalost nema fuzbala za mene, moram socijalno da se distanciram :( @velja, u pravu si... ja to zbog sopstvenog iskustva :( EDIP: bio je i Finsfleet sa nama, ali uteko u Kanadu... on kaze da je otisao da radi, mi mislimo da je pobegao od omiljenog! Edited November 18, 20204 yr by freakns