Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

18 hours ago, cedo said:

moze li preporuka za oksimetar ... da ne pravim, ako ne znas sta je dobro, znas sto je skupo ... 

Ja poručila neki od 1700 din. ovde  https://etrg.net/product/pulsni-oksimetar-sp-02/, treba da stigne. Verovatno je kolko para tolko muzike, ali za te pare vredi probati. 

A opet, Prizma Kragujevac ima oksimetre koji su 12000, pa sad budi pametan.

• Replies 8k
  • Views 766.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

i ja mislim da morgani nije nista :)

kod mene zamor materijala - svaki treci dan neko nov pozitivan sa kim sam bila u kontaktu, nekad mi prosto dodje svejedno. a posle bas i ne :happy:

51 minutes ago, Aleksija said:

i ja mislim da morgani nije nista :)

kod mene zamor materijala - svaki treci dan neko nov pozitivan sa kim sam bila u kontaktu, nekad mi prosto dodje svejedno. a posle bas i ne :happy:

Isto :D u firmi sad ko u devet malih crnaca, precrtali smo troje od nas 14 crnaca :) ja sam bar 3 puta od umora kod kuće mislila e ta sam , onda se naspavam pa sutra jovonanovo. Koleginicin muž poslat u Mladenovac u bolnicu, nema mesta u Bgu više rekoše mu na infektivnoj

Ne znam u kojoj je bolnici dr, ali otprilike ovakva je situacija, mada su jos od pre nekoliko dana vozili pacijente iz Bg ka unutrasnjosti, medjutim i tamo se pune...

ja sam rekla da ce se srbija zazeleti lokalnih bolnica a beograd ce biti kriv. vazno je da je bilo veselje do zadnjeg trenutka :dry:

sent from bubamoto

dosla maca na vratanca...

kolega s kojim sam radio u subotu(i to u KCV da ironija bude veca :D) testiran pozitivno(tesiranje i pregled su naravno isli preko veze iako je imao sve simptome)... srecom, na kucnom lecenju je i pluca su mu cista. valjda ce tako i ostati... s njim sam jos u prosle nedelje bio na putu, 4 sata u kolima u ponedeljak, 4 u utorak...

ja se osecam dobro, nemam nikakve simptome, ali sam u samoizolaciji. necu se testirati, jer ako nemate simptome, nema ni testiranja, sto je u ovoj situaciji sasvim OK, jer se govno toliko prosirilo da je pracenje kontakata besmisleno.

23 minutes ago, freakns said:

dosla maca na vratanca...

kolega s kojim sam radio u subotu(i to u KCV da ironija bude veca :D) testiran pozitivno(tesiranje i pregled su naravno isli preko veze iako je imao sve simptome)... srecom, na kucnom lecenju je i pluca su mu cista. valjda ce tako i ostati... s njim sam jos u prosle nedelje bio na putu, 4 sata u kolima u ponedeljak, 4 u utorak...

ja se osecam dobro, nemam nikakve simptome, ali sam u samoizolaciji. necu se testirati, jer ako nemate simptome, nema ni testiranja, sto je u ovoj situaciji sasvim OK, jer se govno toliko prosirilo da je pracenje kontakata besmisleno.

radi u firmi koja dobija tezge u KCV i ostali radnici se testiraju kad im se ćefne, al bratina ipak odbija, solidariše se sa pučinom rajom i zaprimiće jedan za tim! :hail:

kroz tebe živi duh Obilića

nema povladjivanja, ja sam potrosna roba!

mada sam nacuo iz pouzdanih izvora da se nadaju da sam kliconosa i da cu preneti na tebe da se zaustavis dok potpuno ne raskrinkas sve privrednike utaljene sa SNSom. bata Gasic ima tvoju sliku u telefonu, a ti samo nastavi da lajes...

vi ste ludaci :rolf:

nemojte se razboleti, u drugim vestima :unsure:

sent from bubamoto

Ne kapiram da li se šalite prijateljski ili neprijateljski i da li otkrivate RL podatke jedan drugome, pa vas samo molim da imate to sve na umu kad pišete...

poznajemo se licno 15 godina, svake nedelje zajedno gledamo fudbal, sve je OK ;)

poznajemo se licno 15 godina, svake nedelje zajedno gledamo fudbal, sve je OK [emoji6]

Onda je tebe mislio sa onim "već 15 godina ti pričam..." [emoji3][emoji3][emoji3]

.... Shiit has hit the fan!

4 hours ago, Jumanji said:

Ne znam u kojoj je bolnici dr, ali otprilike ovakva je situacija, mada su jos od pre nekoliko dana vozili pacijente iz Bg ka unutrasnjosti, medjutim i tamo se pune...

Ima i ovo:

Edited by vememah

1 hour ago, freakns said:

poznajemo se licno 15 godina, svake nedelje zajedno gledamo fudbal, sve je OK ;)

nadam se da ste socijalno distancirani ili da koristite zastitna sredstva (maske). 

:unsure:

3 minutes ago, precog said:

nadam se da ste socijalno distancirani ili da koristite zastitna sredstva (maske). 

:unsure:

ne poznajemo se toliko dobro da koristimo zastitna sredstva! :P

ne koristimo maske. omiljeni je pizza majstor, Grandilof i ja pripremamo sastojke. ove nedelje nazalost nema fuzbala za mene, moram socijalno da se distanciram :( 

@velja, u pravu si... ja to zbog sopstvenog iskustva :( 

EDIP: bio je i Finsfleet sa nama, ali uteko u Kanadu... on kaze da je otisao da radi, mi mislimo da je pobegao od omiljenog! 

Edited by freakns

Background Picker
Customize Layout