Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

3 hours ago, ToniAdams said:

mislim da sam ipak zabo nesto od dece prijatelja sa kojima sam se igrao preprosli vikend, a koja jos idu u vrtic. 

Nase dete ide u vrtic i to nam je povelik izvor stresa. Non stop smo prehladjeni, bar dve, ako ne i tri prehlade poslednjih mesec dana. Ne znam kad jedna prehlada zavrsava, a kad druga pocinje. I naravno svaki put se tripujes da je kovid.

• Replies 8k
  • Views 784.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Da li ići u Kovid ambulantu ako su simptomi za sada blagi? Zapravo nisam ni siguran da li je Kovid, nisam testiran, a već drugi dan imam utisak da sam pod temperaturom (a nisam), preznajanje noću, sporadični kašalj i to je to

Kad ste vi išli na pregled/test?

• Popular Post

Đe ste, ljudi.

Vreme je da se javim i ovde...

Ćale (69) pozitivan, kašlje od prošlog petka, u ponedeljak testiran, u sredu dobio rezultate. Temperatura do 38.5 i gadan kašalj. Pluća čista za sad, poslali ga kući, nikakvi lekovi (osim paracetamola za temperaturu ako baš poraste), samo vitamini i da dođe odmah ako se zakomplikuje... Mama je sa njim u stanu, maske i dezinfekcija stalno, ona nema nikakve simptome. Lekar rekao ćaletu da ona ne mora da bude u samoizolaciji:blink: Njen komentar: "Jebote, pa da li su normalni?!?" Ne izlazi nigde, naravno. Zet i ja im radimo dostavu do vrata, ostavimo sve ispred vrata, pozvonimo pa se odmaknemo 3-4 metra, i tako...

Aj' čuvajte se. Čuvajte sebe od drugih i čuvajte druge od sebe.

19 minutes ago, Spirit said:

Da li ići u Kovid ambulantu ako su simptomi za sada blagi? Zapravo nisam ni siguran da li je Kovid, nisam testiran, a već drugi dan imam utisak da sam pod temperaturom (a nisam), preznajanje noću, sporadični kašalj i to je to

Kad ste vi išli na pregled/test?

Ako ti ne treba zbog bolovanja, onda je bolje biti kod kuće. Zašto da rizikuješ red, hladnoću i slično. Inače trećeg do petog dana je najbolje ići na testiranje i prvi pregled pluća. 

Nocas 37.5, ne kasljem, imam knedlu u grlu, nemam dijareju. Tri puta sam ustajao da izmerim I dva tri puta 37.5

Nisam se znojio

Imam I ukus I miris, malopre sam izmerio 37.8

Osecam povremeno neku vrelinu u grudima I to je sve
Nisam malaksao ili nesto slicno

Drži se. Nadam se da ćeš se brzo izboriti.

Lici na koronu ili se dzabe nerviram?

Liči. Mene je grlo u početku samo grebuckalo. I taj neki osećaj pre da je angina nego virus. To je možda tvoj osećaj knedle. Prati temperaturu i udisaj.

Udisaj je normalan, bukvalno puna pluca.

Kad da ocekujem pogorsanje/poboljsanje?

4 minutes ago, Milosh76 said:

Udisaj je normalan, bukvalno puna pluca.

Kad da ocekujem pogorsanje/poboljsanje?

nemoj ništa da očekuješ. pusti neku seriju, napravi kilo limunade i relaksiraj se. zvekni neki paracetamol ako te nešto boli. ti ti je to. 

Ne pitaj forumase, nego idi kod lekara

Meni su iz kovid call centra rekli da pratim 3-4 dana simptome i ako ne bude skakala temperatura značajnije i ne bude novih simptoma (prvenstveno gubitak čula) da se opustim.

Hvala svima, pratim stanje.

Čuvajte se svi, čuvajte i sebe i druge. Batalite sve obaveze koje nisu bezbedne niti ključne.

Držite se, ljudi.

Čuvajte se ljudi, držite se, ovo je opasno uzelo maha sa svih strana

podrška svima

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.