Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

Hvala sto pitas❤️, ide na bolje💪, sto je najbitnije. Ocekivala sam brzi oporavak, s obzirom na lekove koje pijem puna 3 dana.
Vise nemam t tokom dana, samo uvece i to ne visoke, do 37.5. Kasljem i dalje, ali ne suvo nego nekako prolamajuce, glavobolje i potreba za snom tokom dana u naletima.

• Replies 8k
  • Views 766k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

• Popular Post

Samo da se odjavim odavde:grozan:.

Juce popodne testirana neg, ks bila skroz u redu, zatvorili mi bolovanje i danas sam vec na poslu, sa osecajem da sam potpuno pogubljena:rolleyes:

:muva:

• 2 weeks later...

Treći dan lomi malo povišena t

Inače ne pijem lekove i idem kod lekara tek kad moram iz nekih ličnih razloga

Znači, ležim kao mrtav

Jesi se testirao ?

Mislim, znaš da je COVID ?

Jesi se testirao ?
Mislim, znaš da je COVID ?
Ne verujem da je Covid
Verovatno virus

Svi su oko mene bili bolesni

Onda si na pogrešnom topicu :D 

drž' se.

@April ako ti za dan dva ne bude bolje idi kod doktora ne izvodi.

[mention=2970]April[/mention] ako ti za dan dva ne bude bolje idi kod doktora ne izvodi.
Dao sam sebi rok do ponedeljka

Ako ne bude bolje, furam na testiranje

Mene neuobičajeno stuklo još od četvrtka, zapravo se kijavica pojavila u sredu popodne.

U četvrtak obilan sekret iz nosa i povišena temperatura. Uradio kućni test - negativan.

U petak ujutru otišao do lekara uz prethodnu posetu "respiratornom centru" u drugom DZ, zvaničan brzi AG isto negativan.

Dobio antibiotik, sprej za nos i neki prašak za ublažavanje suvog kašlja. I evo, tako me lomi već četvrti dan, na ivici sam funkcionalnosti. 

Svoj Covid nisam preživljavao ranije a testovi kažu da ovo nije. Ali je gadno.

Mozda si oba testa prerano uradio, probaj da ponovis kucni danas, mada se nadam da ti ipak nije kovid.
Mene je korona sad znacajno jace uzdrmala nego prosli put. 

Nemam ih više a nisam baš imao izbora da se odlučim kada da ih radim: pregled lekara je bio uslovljen negativnim testom.

Dva dana nisam osećao nikakve mirise, posledično ni ukus ali to pripisujem potpuno zagušenim ili zapušenim nosom. Tek je sprej doneo to olakšanje - mogao sam da počnem da dišem na nos.

33 minutes ago, Tale said:

Nemam ih više a nisam baš imao izbora da se odlučim kada da ih radim: pregled lekara je bio uslovljen negativnim testom.

Dva dana nisam osećao nikakve mirise, posledično ni ukus ali to pripisujem potpuno zagušenim ili zapušenim nosom. Tek je sprej doneo to olakšanje - mogao sam da počnem da dišem na nos.

to s mirisima je uobicajeni problem jace prehlade. ono kad ode ukus, tipa puding - pihtije isti kikiriki, e to je vec drugcije. i sprej ne radi nedelju plus. i ne radi ic. tu se vec moze pisati kovid.

hocu reci, drugacije ej, nije samo miris i nije vec dozivljeno. iznenadi. neprijatno i drugacije. tako da... kad je to u pitanju ne mora znaciti. al valja proveriti.

@Tale @April Kako ste? 

On 1. 4. 2023. at 21:32, April said:

Dao sam sebi rok do ponedeljka

Ako ne bude bolje, furam na testiranje

Uradi bar onaj test kucni za pocetak...

Background Picker
Customize Layout