Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

28 minutes ago, gospa buba said:

nemoj da trpish nishta preko 38.5 formalno. rachunaj da ako si sklon visokim temperaturama

Ma ja sam sklon niskim temperaturama, meni 35C prirodna, vec mi je na 37,5 nepodnosljivo:(

Pitam jer ne znam da li steti ozdravljenju, pa ako steti da istrpim

• Replies 8k
  • Views 766.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

43 minutes ago, Caligula said:

Ma ja sam sklon niskim temperaturama, meni 35C prirodna, vec mi je na 37,5 nepodnosljivo:(

Pitam jer ne znam da li steti ozdravljenju, pa ako steti da istrpim

37.5 ne znam kome ce da shteti, al blam da skidash to, malo je u domenu man flu :lolol:

mi kad namerimo deci 37.5 obichno ja kazem to nije temperatura, glasom baba dese sa drugog sprata, pa onda nastavimo da se kao raspravljamo, pa ja kao popustim, jer deca :dry:

A opšte poznata kojotuša[emoji769]?

... Shiit has hit the fan

kojotusha je man flu. ja ne znam da su zene bolovale od toga. sad ovaj kovid dosta kvari tu paradigmu, ali uvek ce se naci prostora za to, ima dana  :hihi:

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ja sam mog kviska potrošio na smajlija što se krsti

:gospode:

kako si potrošio kad ga nisi dobio ?

evo i ja ti se pridružujem za taj emotikon

držite se svi, držim palčeve, naročito za bebca od @pop-up

1 minute ago, dùda said:

kako si potrošio kad ga nisi dobio ?

evo i ja ti se pridružujem za taj emotikon

ima ga dudo, pogledaj u smajlijima

9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ima ga dudo, pogledaj u smajlijima

aha, ok, nismo se razumeli, ja mislila na reakcije :D

3 hours ago, renne said:

Apoteka Igor u Resavskoj

Tamo ima sve, ali KerberBaba ume da bude zajebana...

• Popular Post

mala negativna danas na pcr testu. sutra u skolu. nije odusevljena :D

• Popular Post

Danas obavljeni postcovid pregledi i svi rezultati su dobri.

Krv OK skroz.
Snimak pluca OK skroz.
UZ srca OK skroz. Usput mi kardiolog rece da imam neko sranjce, (Na papiru pise "niedomykalność trójdzielna" a google translate kaze "tricuspid regurgitation") ne razumem poljski bas toliko, ali kako mi objasnise, to ima 80% ljudi u svetu i nije opasno, nego je samo tako.
Pitao sam je da li smem da se vratim trcanju i teretani, rece mi da sto se nje tice, zdrav sam skroz, rezultati su 10ka i mogu i na mesec.
Malo me zbunilo da to sto mi je opisala, prethodni kardiolozi nisu ni spomenuli, ali valjda nije patoloski, nije bolest pa zato.
Nije mi rekla da treba nesto da se pazim, da nesto kontrolisem ,niti bilo sta, kaze "cepaj sve normalno, nije ti nista, ruzno zvuci kad ti objasnjavam recima".

Kontam blagi iskul jos par dana i duge setnje, a onda lagano trckaranje s malim duzinama i zatim lagano tegovi do povratka u nekakvu formu jer je ovo trenutno blagi uzas :)

4 hours ago, gospa buba said:

kojotusha je man flu. ja ne znam da su zene bolovale od toga. sad ovaj kovid dosta kvari tu paradigmu, ali uvek ce se naci prostora za to, ima dana  :hihi:

Kojotuša™ je daleko opasnija od man flu 37,5 jer ide do neverovatnih 37,2 ako me sećanje ne vara. 

Kako je ostao živ ni dan danas ne znam :violina:

• Popular Post

Ljudi dragi , ne pogledam koji dan  a ono lista prebolelih i bolesnih sve veća . I vidim neki i po više puta odradili  za nas neke koji još odolevamo :). Držite se ljudi , nemam šta drugo da kažem.  Ja sam prošle nedelje posle skoro 2 godine vodala staru majku po običnim ambulantama , moralo se, mislila sam da nema šanse da na hronično bolesnu kičmu ne zapati prvo ona stara omikron  al se za sad i ona  ne da djavlu

@Kenji@pop-up Kako su vam bebani? :sad:

Ostali odrasli, drzite se.

• Popular Post

Bebać je imao 2 dana temp i prestala je. Uglavnom dobro je reagovao na brufen. Paraćetamolo je samo jednom išao izmedju, te prve noći kad je djipala na 39.5.

Slabiji apetit je imao, tačnije još uvek nije onaj stari njupavac ali je uveliko već puzolini i briše laminat na visoki sjaj. Malo je i dalje zapušen ali ne mnogo.
(Pišem malo detaljnije zbog @pop-up ako išta znači. Znam samo da je veliki stres. Držte se, biće to dobro.)

Ja sam danas definitivno potvrdjen + i to nam je to, slinavka i šap, pa do pobede. E, sačuvali smo babe i dede, to mi baš drago.

Držte se malci i matori jarci!

Jbg, izgleda da sam i ja pokupio ovo sranje, jel to ide u paketu s kasljem, posto to nemam, samo temperaturu i glavobolju?

Background Picker
Customize Layout