Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

6. dan supruga i dalje pozitivna na kućnom testu. I dalje kašljuca i generalno se oseća slabije, radili smo krvnu sliku i sve je kako treba. Podsećam da je PCR u ponedeljak bio negativan, ne znam da li ima smisla da ga opet radi… 

Radio sam isti test kao i ona jutros i negativan sam. 

• Replies 8k
  • Views 766.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Pa jedino ako treba zbog bolovanja, ili zbog kovid green pass-a ili tako nesto.
I meni je prvi PCR bio negativan, jer sam rano otisao. 4 dana nakon toga, kucni test pokazao +, petog dana ponovljen PCR isto +

8 hours ago, mraki said:

ne verujem

Pa jel imaš kućni test ili da odeš na pravi (PCR)?

25 minutes ago, Have_Fun said:

Pa jedino ako treba zbog bolovanja, ili zbog kovid green pass-a ili tako nesto.
I meni je prvi PCR bio negativan, jer sam rano otisao. 4 dana nakon toga, kucni test pokazao +, petog dana ponovljen PCR isto +

Hvala ti, ovo nam malo smiruje glavu da ne bijemo šta se dešava :)

3 hours ago, Indy said:

Pa jel imaš kućni test ili da odeš na pravi (PCR)?

Nisam našao taj kućni u apotekama.

Do kovid centra na pravi ne planiram ako se ne pogorša nešto, ne dobijem još koji simptom…

Za sad rokam čajeve i vitamine, izolovan i radim od kuće…

23 minutes ago, mraki said:

Nisam našao taj kućni u apotekama.

Sinoć drugarica iskopala par komada u Oazi zdravlja, donela i meni. Izgleda da je bitno naleteti kad im stigne tura, inače planu odmah, bar u BG. 

4 hours ago, garmonbozia said:

6. dan supruga i dalje pozitivna na kućnom testu. I dalje kašljuca i generalno se oseća slabije, radili smo krvnu sliku i sve je kako treba. Podsećam da je PCR u ponedeljak bio negativan, ne znam da li ima smisla da ga opet radi… 

Radio sam isti test kao i ona jutros i negativan sam. 

bar tri dana treba da prodje od pojave simptoma, da bi pcr pouzdan bio. ja sam se testirao prvi dan kad su se pojavili i bio negativan. onda opet cetvrtog dana, i bio pozitivan, kad su svi simptomi minuli. inace, ag test je izgleda paja-isti dan kad sam dobio pozitivan pcr, ag je bio negativan. 

On 26.1.2022. at 11:49, Djuro said:

jel ovo tebi vec treci put?

ko je ovde imao c19 vise od tri puta? Ima li takvih?

Evo.

četiri puta!

:ohmy:

kako si uspeo da postigneš

Wuhan, alfa, delta, omikron.

skočko skočko karo srce

13 minutes ago, Tihajeza said:

Wuhan, alfa, delta, omikron.

ma znam. al mi je prosto neverovatno da je neko imao sva četiri soja, pcr testom potvrđena

Mami spala temp posle skoro 10 dana  nikad nije prelazila 38 al je skoro svsko vece imala al sad na kontroli joj crp 61 :blink: mora opet da snima pluca

Verovatno ce se smirivati vremenom CRP.. sto ljudi rekose ovde, CRP moze biti povisen i zbog drugih stvari.
Iskren da budem, meni bio povisen CRP kad sam imao onaj stomacni virus :)
Bice to sve ok, ali je kontam i dobro da snimi pluca, da budete mirni.
Fingers crossed!

Dobar nalaz pluca  al se usrala zbog crp-a, dobila nove antibiotike da pije

Background Picker
Customize Layout