December 2, 20204 yr 1 hour ago, renne said: panadol=paracetamol panadol sadrži paracetamol, ali ima i druge stvari te ja ne bih išao sa tim znakom jednakosti.
December 2, 20204 yr 15 minutes ago, nisam ja said: panadol sadrži paracetamol, ali ima i druge stvari te ja ne bih išao sa tim znakom jednakosti. Pa makar proveri pre nego što daš savet o leku. Običan panadol je samo paracetamol. 500mg https://www.alims.gov.rs/wp-content/blogs.dir/2/files/lekovi/smpc/516-2009-12.pdf&ved=2ahUKEwjT5tK5-q7tAhXB-KQKHRi0Bk8QFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw3HD4NlAEgGg-SIAkQJDsBZ Ima panadol extra on ima još kofein
December 2, 20204 yr a ugrozio sam ga kako tačno ako sam mu predlagao istu stvar? meni je panadol extra i plus i ima još kojekakvih sa dodatkom u nazivu. my bad ako je klot panadol=paracetamol.
December 2, 20204 yr panadol sadrži paracetamol, ali ima i druge stvari te ja ne bih išao sa tim znakom jednakosti. Nisam rekao da si ga ugrozio
December 2, 20204 yr 3 minutes ago, renne said: 1 hour ago, nisam ja said: panadol sadrži paracetamol, ali ima i druge stvari te ja ne bih išao sa tim znakom jednakosti. Nisam rekao da si ga ugrozio nisam reko da si ti reko
December 2, 20204 yr Pa nisam ni ja reko da si ga ugrozio, nego neki ljudi gule klupu 5 godina da bi davali takve savete, a ti ispališ iz rukava informaciju i to pogrešnu.
December 2, 20204 yr 39 minutes ago, yabadaba said: Pa nisam ni ja reko da si ga ugrozio, nego neki ljudi gule klupu 5 godina da bi davali takve savete, a ti ispališ iz rukava informaciju i to pogrešnu. ama šta sam pogrešio? što mu savetujem paracetamol umesto paracetamola? ti očigledno nisi gulio klupu.