Captain_Darling Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Сад кад нагрну на стадион сви они што су причали како је боље и поштеније било када смо играли 2.-3. лигу... 2 2
Constantin Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Voleo bih da grešim, ali ako ne "zatvoriš" utakmicu protiv ekipe, gde igra pola "Nišlija" , koja je već ispala iz lige, u pretposlednjem kolu prvenstva to znači samo jedno.......boli me Čapa šta će bude. Voleo bi grešim..al nekako sve ide na to da će u poslednje kolo dodju "očekivani" rezultati....Znači...... ispadanje....šok u Nišu....izdajemo saopštenje pod naslovom. "ko o čemu . " i sledi nastavak "Volim Radnički do poslednjeg dinara" Part 2.....itd.Znači. . ostajemo u LLSL...Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока 2
W.F.C. Posted May 19, 2021 Author Posted May 19, 2021 Bas tako nekako, plus mislim da nas zajebavaju do zadnjeg trenutka, sto duze mogu. Zato se i ne nerviram, zasto bih. Cudan neki osecaj imam, sta bude neka bude.
Boki Nis Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Pretpostavka da ce biti ovako... Pobedice svi koji treba da pobede.... Novi Pazar u Pazaru Bajern u Subotici,a verujem da ce i sudija debelo da pomogne Vozdovcu da pobedi.... Dakle mi ce mo da izvisimo ,al ce mo da pokazemo da smo posteni bili ,jesmo i bicemo.Dakle nas obraz ce da bude cist ,a akoje i bio malo umazan sade ce se oprati.... Sledece sto mislim da ce da sledi je da se na ovakve rezultate nece moci bas da se zazmuri s obadva oka,vec samo s jednim...pa ce verovatno biti predlog da recimo ove godine ispadnu 4 kluba kluba,a ne 6 kao sto je planirano.... Iskreno ja sam nekako ravnodusan....ova korona mi totalno ubila volju za fudbalom ,a jos ova nasa lakrdija od lige.....
Boki Nis Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 U Subotici Bajernu sudi Elvis Prisli!!! Cenim da ce padne bar jedan crveni ili penal
Constantin Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 A kog su oni namučili ove godine...Послато сa Huawei MATE 40 pro помоћу Тапатока
Boki Nis Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 16 minutes ago, Bright Billy said: bas vas namucise bacvani... Ma mi nismo ni bitni,mozemo mi ponovo i u srpsku ligu ako treba....Kupujemo utakmice i sudije jbg... Fokus je bate na Bajerna s Banjicu... 2
W.F.C. Posted May 19, 2021 Author Posted May 19, 2021 3 hours ago, Boki Nis said: Pretpostavka da ce biti ovako... Pobedice svi koji treba da pobede.... Novi Pazar u Pazaru Bajern u Subotici,a verujem da ce i sudija debelo da pomogne Vozdovcu da pobedi.... Dakle mi ce mo da izvisimo ,al ce mo da pokazemo da smo posteni bili ,jesmo i bicemo.Dakle nas obraz ce da bude cist ,a akoje i bio malo umazan sade ce se oprati.... Sledece sto mislim da ce da sledi je da se na ovakve rezultate nece moci bas da se zazmuri s obadva oka,vec samo s jednim...pa ce verovatno biti predlog da recimo ove godine ispadnu 4 kluba kluba,a ne 6 kao sto je planirano.... Iskreno ja sam nekako ravnodusan....ova korona mi totalno ubila volju za fudbalom ,a jos ova nasa lakrdija od lige..... tako nekako i ja
Boki Nis Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 (edited) EE jbg...omasise penal majstori Ce mora jos jedan da im svirne Edited May 19, 2021 by Boki Nis
kud u maglu Simoviću Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 3 minutes ago, Azdaja said: Čestitam na preživljavanju! pridružujem se čestitkama greota bi bila 1 1
Recommended Posts