W.F.C. Posted April 9, 2021 Author Posted April 9, 2021 2 hours ago, Constantin said: Niko neće časti za novog trenera? Red je i da kazes koji je ☺️
Constantin Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 20 hours ago, W.F.C. said: Red je i da kazes koji je ☺️ Ja sam mislio da si ti moj verni pratilac na stranici....xixi
W.F.C. Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 9 hours ago, Constantin said: Ja sam mislio da si ti moj verni pratilac na stranici....xixi Pratim naravno nego ko je be ovaj leleee, ko na traci se menjaju.
Gradina Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 8 hours ago, W.F.C. said: Pratim naravno nego ko je be ovaj leleee, ko na traci se menjaju. A be to je taj poznati kao i ovaj poznati što dodje za sportskog direktora. Neko ih je prepoznao ali se nije upoznao kakav im je minuli rad.
Constantin Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 3 hours ago, Gradina said: A be to je taj poznati kao i ovaj poznati što dodje za sportskog direktora. Neko ih je prepoznao ali se nije upoznao kakav im je minuli rad. Iskreno...i ja sam mogao da budem sportski direktor. I onako se Ivica i Propadalo za sve pitaju, još kad "selac" preuzme školu (ako već nije) ekipa će bude kompletna....
W.F.C. Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 Pa takvi ko mi i treba budu na funkcije u klub, jedino ga mi volimo. Nego sta prica Ivica jel ce bude brukanje na hramu stadiona u Humskoj?
W.F.C. Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 (edited) Ako je nesto lepo to je videti dva mlada golmana na golovima oba kluba. Rekreativno i mi i oni. Trebaju nam tri pobede kuci bar. Mozda i prosire ovu jadnu ligu. Dugo nismo bili ovoliko u kurcu. Saranovic na b92 likuje, sve kako treba, lece se rane od derbi, Radnicki nikad u vecim problemima... Stanje koje se prizeljkuje svakako. Necu vise. Edited April 11, 2021 by W.F.C.
zikaPantelej Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 jel bi otišli iz kluba naši jahači iz apokalipse ako (recimo) ispadnemo iz lige?
Gradina Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 2 hours ago, zikaPantelej said: jel bi otišli iz kluba naši jahači iz apokalipse ako (recimo) ispadnemo iz lige? Pu pu pu.Pomeri se sa mesta. ( U vezi ispadanja iz lige )
Constantin Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 On 11.4.2021. at 21:10, zikaPantelej said: jel bi otišli iz kluba naši jahači iz apokalipse ako (recimo) ispadnemo iz lige? Ja mislim da je sve unapred izračunato i da se zna šta može da se unovči, a da ne ispadnemo iz lige. Kalkulacija je takva da se Mančester Siti (Rad ) i Napredak izvuku, a najverovatnije "natrte" Javor i Pazar. Kako će ispadne na kraj, će vidimo.
Boki Nis Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Partizan-Radnicki Omladinci https://www.youtube.com/watch?v=piqcIneN4Vs
Gradina Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 5 hours ago, Boki Nis said: Partizan-Radnicki Omladinci https://www.youtube.com/watch?v=piqcIneN4Vs Čist penal u prvom 10 tak minuta pred kraj prvog poluvremena za nas na 0-0 . Ruka ne da je bila nego se i čula pored terena.
Boki Nis Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Video sam jbg.... I kod njihovog prvog gola njihov igrač igrao rukomPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Gradina Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 20 hours ago, Boki Nis said: Video sam jbg.... I kod njihovog prvog gola njihov igrač igrao rukom Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Da malopre odgledah snimak . Tu ruku nisam uočio jer sam bio na drugoj strani terena
Recommended Posts