BWA Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Kako će Danguba lomiti table nakon što se odrazi 2,5m sa trojke. Nadam se da će makar igrati korektnu odbranu.
Kubrick Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 41 minutes ago, theanswer said: Mnogo potcenjujete čoveka. Neko ko je odavrao av i covicevu cz, najvece zlo u istoriji sporta, a imao ponudu kkp i jos kao bio nas, ne zasluzuje drugu sansu 1
theanswer Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Just now, Kubrick said: Neko ko je odavrao av i covicevu cz, najvece zlo u istoriji sporta, a imao ponudu kkp i jos kao bio nas, ne zasluzuje drugu sansu Ok, loše se izrazio, mislio sam kao igrača
ZokiAsov Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 7 hours ago, Kubrick said: Neko ko je odavrao av i covicevu cz, najvece zlo u istoriji sporta, a imao ponudu kkp i jos kao bio nas, ne zasluzuje drugu sansu +1000 Covek bio redovan u pioniru na partizanu i ode kod udbasa... 1
goofs Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 10 hours ago, keitel said: Nemam ništa protiv Dangube, svakako dobar asset. Jedino što mi se čini da smo već bili prebukirani na pozicijama 2 i 3. Nadam se da ovo ne znači neka nova tumbanja tu, ne treba nam to sad. Ja kontam da je on tu umesto brata Redzija i brata Angole (koji i dalje na sajtu stoje kao kosarkasi KKP). Na trojci Zagor i Danguba, mali Trifa kao bekap, Zanis Pejners da mase peskirom. Malo jesmo pretrpani, ali poslozice se to. Osim trenera, mislim da nam fali jos bekap centar posto je Kakadu zapalio, a Jankovic je nepouzdan, nije iskljuceno da ce tu mali Miletic da uleti. I da se iskristalise situacija sa Gordicem, i to je to, Scepa ili kamosrece Miloje, imacemo tim za ABA plejof i recimo drugu rundu ili 1/4f EK, sve po starom
napadaj Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 I Andrića, lika sa najmanjim mudima otkako je sporta.
ToniAdams Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 a bezezanja, nisam principijelno protivu dovodjenja ex ciganije, al samo u slucaju da se o radi o kakvom igracu koji pravi razliku. a ovaj bas i nije vujanic.
Milošica Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 (edited) Jako mali šuterski potencijal ima ova ekipa.I CMM i Danga su loši šuteri. Mada,odbrambeni potencijal je veliki ako trener to složi. Edited July 7, 2020 by Milošica
Milošica Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Naravno,osim u situaciji kada nam Obradović sledeće sezone postavi zonu a mi ne znamo gde udaramo
Recommended Posts