Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Aaa, Radonja care!

Ali kakav rolerkoster, 29:8 za njih u trećoj četvrtini, 22:9 za nas u četvrtoj. Uz 14:0 gde su poene davali samo Dobrić i Simon!

• Replies 7.5k
  • Views 412.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Posted Images

3 minutes ago, Shaq said:

BRAVO BREEEE!!!

simonovicu siso uci od dobrica!

isporučio je i Simonida kad je bilo najgušće

Jebem ti život i smrt šta sam ja upravo gledao.

nije kkcz topić™ kad se ne iskenja po nekom i nakon ovakve pobede

Kakav mec!

Bravo Zvezdo!

Dobric :hail:

Noko mi je omiljeni iz ove ekipe, bez njega bi nas ugazili 3x po 20 razlike, hvala mu sto je ozdravio. :D

1 minute ago, levi said:

Vala baš, ubacio ga Radonja za poslednjih 5-6 minuta i ubacio je mislim 6 poena i iznudio faul u napadu i generalno bio dobar. Lazićeva ukradena i polaganje u prvom napadu u poslednjoj četvrtini kada smo bili u kanalu je takođe vrlo bitan momenat, kao i DeDina akcija u poslednjem napadu treće četvrtine. Sve ostalo u preokretu je Dobrić uradio. 

6 minutes ago, levi said:

jeste imao ono pologanje od tablu, koje je rid srecom blokirao inace ne bi ni uslo u kos, al simonida je bio taj koji je ubio momentum jednom od najboljih poluvremena.. nakon one otvorene trojke na +10 koju nije smeo da ispali, pa onda i one cigle u sledecem napadu, ubio bi konfidens i carry-iju, i tada krece nas potop.

Edited by Shaq

Da, Lojd je veliko razočarenje. Ok je da ga ne ide šut ili da ga jednostavno zatvore ali ovo je sramotna partija. 

187399677_333090394849977_43267493541424

Edit: Pisao sam ovde nekoliko puta kroz vijekove da bi Dobric bio najbolji strelac ABA kad bi dobio minute i prostor, uvek smo imali jebace na njegovoj poziciji, ove godine je punio k'o konj kad je Lojd bio bolestan i sad kad je Lojd u kurcu. 

Edited by Plajvi

sve u svemu, malo je reci da smo do sada napravili podvig, u dve kljucne utakmice, bez jednog od najbitnijih igraca, napraviti dve pobede i to ovakve, kapa dole svima u timu i u stozeru.. no necemo se zodovoljiti time.. :coffee:

Postoji jedno mitsko božanstvo zove se Amon RA. :smiley_hail:

Pobjeda kolektiva, svaka čast momcima, Dobrićeve fantastične partije, karakter ekipe nestvaran. 

Dosta puta sam zatekao sebe kako gledam kosarku i ne bude mi drago kad je Simonovic zasluzan za nesto, ovo je jedno od takijeh veceri. U prve 3 cetvrtine standardan, u zadnjoj odlican, iako je opet imao onu svoju standardnu trovan pacov™ odbranu kad mu je Ivanovic sipao tricu. 

Edited by Plajvi

Lojd je u drugom delu utakmice više pokušavao da izvuče faul nego da pogodi. Činjenica je da ga biju i da nema tretman kakav zaslužuje, ali potpuno ga je izbacilo iz ritma. Radonja je trebalo ranije da ga hladi, ali kratka klupa i jbg.

Nebitno, momci su iščupali ovu utakmicu iz ambisa i to je jedino važno večeras. Ovo je šampionski tim i apsolutno zaslužuje titulu.

Dobrić će teško posle ovakvih partija ostati. Bukvalno vuče tim obe utakmice. Prevazišao je sredinu. Svaka čast i Radonjiću. Izvlači maksimum

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.