Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Bas se vidi da Holu fali samopouzdanja. Juce nista nije htelo da mu udje, cak i kad sam sut nije bio los. Ali kad se odluci na sut vidi se da je nesiguran, misli se, cesto i propusti neki cist sut. Sto se tice organizacije napada to je juce stvarno licilo na nesto sa njim. 2 fenomenalna pasa Lojdu, jedan Noku, ali i dosta sigurnosti u prenosu i nekoj postavci nase igre. 

Jbg, da je bilo malo manje turbulentno kod nas, i da smo uspeli da dovedemo tog prvog pleja, verovatno bi i Hol ostavio znacajno bolji utisak ove sezone... 

• Replies 7.5k
  • Views 412.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Posted Images

1 minute ago, adasevic said:

Bas se vidi da Holu fali samopouzdanja. Juce nista nije htelo da mu udje, cak i kad sam sut nije bio los. Ali kad se odluci na sut vidi se da je nesiguran, misli se, cesto i propusti neki cist sut. Sto se tice organizacije napada to je juce stvarno licilo na nesto sa njim. 2 fenomenalna pasa Lojdu, jedan Noku, ali i dosta sigurnosti u prenosu i nekoj postavci nase igre. 

Jbg, da je bilo malo manje turbulentno kod nas, i da smo uspeli da dovedemo tog prvog pleja, verovatno bi i Hol ostavio znacajno bolji utisak ove sezone... 

Izvesno bi, uvaljena mu je uloga koju nije mogao da iznese i jebiga. SInoć je valjda izgubio samo onu jednu loptu kod izvođenja, kad mu je prešla preko pola, ali nisam siguran koliko je kriv on a koliko izvođač (Lojd valjda). Verovatno će u narednoj još više rizikovati njegov šut, tako da bi bilo dobro da ponešto i ubaci. U odbrani je svakako korisniji od Uskokovića.

Valjda će u sledećoj Volden i MJK uspeti da odigraju bar po četvrtinu, da smanjimo SImonove i Aleksine minute i da opet možemo da igramo ovakav pritisak za spoljnu liniju.

Prijatelji kluba

E1i2JR5WQAY1OvV?format=jpg&name=large

Ovo je kao bez prisustva publike? :D

a mi koji imamo sezonske - ništa, ko nas jebe:thumbdown:

Pored ovoliko prijatelja neprijatelji nam nisu potrebni.:D Ovaj performans nas je kostao 380 hiljadarki i jos toliko ce kostati u utorak.

2 minutes ago, Nikola77 said:

Kako ništa, pokazali smo privrženost klubu iako smo znali da je ovo sezona u kojoj će mesta u hali biti samo za prijatelje kluba :)

da sam znao da će tako biti doplatio bih koliko treba da postanem prijatelj kluba:D

4 minutes ago, harper said:

Pored ovoliko prijatelja neprijatelji nam nisu potrebni.:D Ovaj performans nas je kostao 380 hiljadarki i jos toliko ce kostati u utorak.

Samo 380 hiljadarki?

Vredi svaku paru.

Ne verujem da bi smo imali tako dobro suđenje da nije bilo " covid elite" u hali 

Mada Pukl je klasa. Za 2 koplja iznad svih ostalih sudija u ABA ligi .

9 minutes ago, Nikola77 said:

koliko puta treba da vas naprave majmunima da prestanete da kupujete te sezonske?

15 hours ago, LeBron said:

Sudjenje prilicno korektno, ovo Lojdovo na Ivanovicu je 50-50 za namernu, ali je isto mogla namerna da bude kada je Kobs udario Lazica

Lojdovo je bila nesportska 100%.

Kompenzacija za puštanje Popovića da ga bukvalno drži rukama kada je bez lopte.

14 minutes ago, Nikola77 said:

Imacete celu sledecu sezonu da gledate s tom sezonskom. Mi moramo po necemu da budemo KK Sledeca Sezona kako god okrenes.:D

1 hour ago, Nikola77 said:

Drugar je juce usao sa sezonskom i potvrdom o vakcinaciji bez problema. 

1 hour ago, Joe D said:

koliko puta treba da vas naprave majmunima da prestanete da kupujete te sezonske?

ne vredi, navikao sam da mi sezonska bude inventar u novcaniku, tradicija duga 18 godina, mislim da su 2002 prvi put uveli sezonske i nijednu nisam preskocio. svaki put me zbog necega iznerviraju, ali sta ces, opet cu da se pocesem ispod pazuha, pojedem bananu i kupim sezonsku.

Edited by Nikodije

• Author
21 minutes ago, FPLS said:

Drugar je juce usao sa sezonskom i potvrdom o vakcinaciji bez problema. 

znaci trazili su potvrdu o vakcinaciji pri ulasku?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.