salerokada Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Aaa, Radonja care! Ali kakav rolerkoster, 29:8 za njih u trećoj četvrtini, 22:9 za nas u četvrtoj. Uz 14:0 gde su poene davali samo Dobrić i Simon! 1
levi Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 3 minutes ago, Shaq said: BRAVO BREEEE!!! simonovicu siso uci od dobrica! isporučio je i Simonida kad je bilo najgušće 2
Calavera Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 nije kkcz topić™ kad se ne iskenja po nekom i nakon ovakve pobede 2
Ratamahatta Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Noko mi je omiljeni iz ove ekipe, bez njega bi nas ugazili 3x po 20 razlike, hvala mu sto je ozdravio.
Heaviside Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 1 minute ago, levi said: isporučio je i Simonida kad je bilo najgušće Vala baš, ubacio ga Radonja za poslednjih 5-6 minuta i ubacio je mislim 6 poena i iznudio faul u napadu i generalno bio dobar. Lazićeva ukradena i polaganje u prvom napadu u poslednjoj četvrtini kada smo bili u kanalu je takođe vrlo bitan momenat, kao i DeDina akcija u poslednjem napadu treće četvrtine. Sve ostalo u preokretu je Dobrić uradio. 1
Shaq Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 (edited) 6 minutes ago, levi said: isporučio je i Simonida kad je bilo najgušće jeste imao ono pologanje od tablu, koje je rid srecom blokirao inace ne bi ni uslo u kos, al simonida je bio taj koji je ubio momentum jednom od najboljih poluvremena.. nakon one otvorene trojke na +10 koju nije smeo da ispali, pa onda i one cigle u sledecem napadu, ubio bi konfidens i carry-iju, i tada krece nas potop. Edited May 18, 2021 by Shaq 3
Heaviside Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Da, Lojd je veliko razočarenje. Ok je da ga ne ide šut ili da ga jednostavno zatvore ali ovo je sramotna partija. 1
Ratamahatta Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 (edited) Edit: Pisao sam ovde nekoliko puta kroz vijekove da bi Dobric bio najbolji strelac ABA kad bi dobio minute i prostor, uvek smo imali jebace na njegovoj poziciji, ove godine je punio k'o konj kad je Lojd bio bolestan i sad kad je Lojd u kurcu. Edited May 18, 2021 by Plajvi 3
Shaq Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 sve u svemu, malo je reci da smo do sada napravili podvig, u dve kljucne utakmice, bez jednog od najbitnijih igraca, napraviti dve pobede i to ovakve, kapa dole svima u timu i u stozeru.. no necemo se zodovoljiti time.. :coffee:
hrkljush boys_2 Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Postoji jedno mitsko božanstvo zove se Amon RA. Pobjeda kolektiva, svaka čast momcima, Dobrićeve fantastične partije, karakter ekipe nestvaran. 4
Ratamahatta Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 (edited) Dosta puta sam zatekao sebe kako gledam kosarku i ne bude mi drago kad je Simonovic zasluzan za nesto, ovo je jedno od takijeh veceri. U prve 3 cetvrtine standardan, u zadnjoj odlican, iako je opet imao onu svoju standardnu trovan pacov™ odbranu kad mu je Ivanovic sipao tricu. Edited May 18, 2021 by Plajvi 1
Wilde Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Lojd je u drugom delu utakmice više pokušavao da izvuče faul nego da pogodi. Činjenica je da ga biju i da nema tretman kakav zaslužuje, ali potpuno ga je izbacilo iz ritma. Radonja je trebalo ranije da ga hladi, ali kratka klupa i jbg. Nebitno, momci su iščupali ovu utakmicu iz ambisa i to je jedino važno večeras. Ovo je šampionski tim i apsolutno zaslužuje titulu. 1
Jozef K. Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Dobrić će teško posle ovakvih partija ostati. Bukvalno vuče tim obe utakmice. Prevazišao je sredinu. Svaka čast i Radonjiću. Izvlači maksimum
Recommended Posts