fandorin Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 1 hour ago, cvrlle said: na sportandu se danas mogla procitati vest da nas je keifer sykes odjavio. jbg, vise suski daje tuski telekom. On je potpisao ugovor sa TT 13. septembra, zapravo samo da bi odigrao f8 FIBA lige šampiona i nakon toga je free. Ta bolja ponuda je iz Kine. Što se mene lično tiče, zadovoljan sam ishodom, kad god sam ga gledao bio je, blago rečeno, loš. Mislim da može da se nađe bolja opcija. Opet, deluje da ipak traže nekog ko je više 1 nego 2.
pacey defender Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 ima tih polica za mačke da se kupe jeftino sada :jova:
levi Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je novi igrač tog kluba Emanuel Teri pozitivan na korona virus
Dankan Ajdaho Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 I to je upravo zapatio, pozitivan na PCR, serološki obostrano negativan.
Shaq Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 On 24.9.2020. at 22:29, Dankan Ajdaho said: I to je upravo zapatio, pozitivan na PCR, serološki obostrano negativan. i sta je tu sad valdinije? preko krvi koja kae da nije bio zarazen, niti da je trenutno zarazan ili pcr koji je hipersenzitivan i reaguje na nekih 500 bolesti od 1985`..
Shaq Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 sto se tice terija, fen bandirme, kae da mu je atletika ekstremna, ali da se ne moze ocekivati puno od njega sam zakucavanja preko la upa.. kae problem je njegova velicina™, i da nije bas upotrebljiv u odbrani.. tako da ono..
Nikodije Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 (edited) kako nije upotrebljiv u odbrani, svi skauting riporti bas apostrofiraju njegovu odbranu, posebno je elitni pnr defanzivac. a sta danas treba visokom defanzivcu ako ne pnr odbrana. ni velicina nije problem kada imas duge ruke, kada si skocan i slicno. Edited September 26, 2020 by Nikodije
harper lee Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 7 minutes ago, Nikodije said: kako nije upotrebljiv u odbrani, svi skauting riporti bas apostrofiraju njegovu odbranu, posebno je elitni pnr defanzivac. a sta danas treba visokom defanzivcu ako ne pnr odbrana. ni velicina nije problem kada imas duge ruke, kada si skocan i slicno. Odgovaras Shaqu, ako si propustio da primetis. Igrac za kojeg je pomocni trener Hapoela rekao da nije video boljeg p&r defanzivca u zivotu za Shaqulu je neupotrebljiv defanzivac, treba i to znati napisati.
Shaq Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 missim ne bi trebalo da budemo zadnji u el, al opet, ako cemo po pojedinacnom kvalitetu igraca, ovo je daleko blize fibinoj ligi sampiona nego el..
Shaq Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 15 minutes ago, Nikodije said: kako nije upotrebljiv u odbrani, svi skauting riporti bas apostrofiraju njegovu odbranu, posebno je elitni pnr defanzivac. a sta danas treba visokom defanzivcu ako ne pnr odbrana. ni velicina nije problem kada imas duge ruke, kada si skocan i slicno. 6 minutes ago, harper said: Odgovaras Shaqu, ako si propustio da primetis. Igrac za kojeg je pomocni trener Hapoela rekao da nije video boljeg p&r defanzivca u zivotu za Shaqulu je neupotrebljiv defanzivac, treba i to znati napisati. jos kad bi ljudi znali da shvate ono sto procitaju.. 22 minutes ago, Shaq said: sto se tice terija, fen bandirme, kae da mu je atletika ekstremna, ali da se ne moze ocekivati puno od njega sam zakucavanja preko la upa.. kae problem je njegova velicina™, i da nije bas upotrebljiv u odbrani.. tako da ono..
Nikodije Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 (edited) posto si nam preneo sta misli fen, drugi put bolje citiraj ves masinu, verujem da bolje poznaje kosarku nego taj fen. Edited September 26, 2020 by Nikodije
harper lee Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 3 minutes ago, Shaq said: jos kad bi ljudi znali da shvate ono sto procitaju.. A taj fan Bandirme je veliki strucnjak. Nije vazno sta je rekao profesionalni trener koji je trenirao Terija, vazno je sta je rekao neki turski Shaq.
Recommended Posts