Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

20 hours ago, Apollo Creed said:

... a plus se i sezonske se dobro prodaju.

Колико је ова информација тачна? (не рачунајући маркетинг-службу клуба)

• Replies 7.5k
  • Views 391.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Posted Images

On 14.9.2020. at 4:01, Nikodije said:

Valjda se izoluje samo taj što je pozitivan, ostali igraju normalno. E sad, imali smo primer Cibone koja je odjednom imala 14 zaraženih u klubu, od čega 10 igrača, šta će se u takvom slučaju dešavati tokom sezone- pitaj boba.

Znači Cibosi rešili problem.

Pipac vrha table :D

A kad ce bek? Isto veceras?

28 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Je l' ovaj poor man's Lesor potpisao ili treba da potpise?

potpisao. na izgled deluje kao NNogo sa siromašne

I to na 2 godine

Edited by Milosh76

2 minutes ago, levi said:

potpisao. na izgled deluje kao NNogo sa siromašne

Covic mudro sacekao prvi kiks fudbalske sekcije i odmah reagovao na trzistu potencijalnih sezonskih karata.:D

Hmm, sad sam pogledao defanzivne klipove ovog lika i povlacim ovo za Lesora. Duge ruke, visoka koncentracija, odlican odraz i tajming za skok, solidan recovery. Nece se nadavati koseva kod nas osim iz pika i otpadaka ali moci cemo s njim fine defanzivne petorke da izbacimo na parket.

17 minutes ago, harper said:

Je l' ovaj poor man's Lesor potpisao ili treba da potpise?

Meni deluje kao istovetna kopija Mozlija.

4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Meni deluje kao istovetna kopija Mozlija.

Da, slicno igra, samo mi se cini da je Mozli masivniji i jaci dok je ovaj brzi. Ocekivao sam ovakav tip centra, uklapa se u ono sto mislim da Obradovic hoce od ove ekipe. Cak i po godinama.

Zaista mi se dopada kako Obradović slaže tim.

Mladi, svi igraju u dva pravca, nema izvikanih zvezda, spremni za fajt, krvava kolena, znoj i suze :)

54 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Zaista mi se dopada kako Obradović slaže tim.

Mladi, svi igraju u dva pravca, nema izvikanih zvezda, spremni za fajt, krvava kolena, znoj i suze :)

Bilo je jedan kroz jedan da ce se tebi dopasti takav tim. Kladionice ne bi ni stavljale tu opkladu.:D

Mozli za bogate

Ovo bi defanzivno mogla da bude ekipa u rangu Radonjinih timova, al bilo je i očekivano da će Sale da sastavi tako nešto, sve ide svojim tokom. Čeka se valjda još jedan bek.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout