Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

2 hours ago, Joe D said:

ne znam da li imam zelju to da gledam, ali bacite neki stream ako bude.

Zasto, jebo te? Ja jedva cekam da vidim sta je Obradovic radio na pripremama.

• Replies 7.5k
  • Views 391.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Je li ikada iko video tog coveka a da na licu nije imao onaj njegov blagi osmeh, karakteristican za dobre i plemenite ljude koji su u potpunom saglasju sa svojim zivotom? Nikad nisam upoznao coveka i

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Posted Images

Lojd je ufuf:D:thumbsup:

ti si prvi centar Reathe

Kul smo.:D

Fino ovo izgleda za sada bez dva igraca iz prve petorke i tog treceg koji se najavljivao od pocetka. Da nam sut jos uvek nije ovoliko tvrduckav teralo bi ovo na +25. Hol bi mogao ozbiljno da se kvalifikuje kao jedna od onih sjajnih iskopina ravno niotkuda a i Rit, ako malo dotera odbranu pika. Malo se jos prebrojavamo u odbrani ali malo na iskustvo, malo na trud, stizemo da pokrijemo vecinu stvari. Sa te strane ne izgleda lose. Napad jos ocekivano stuca, pravimo dosta otvorenih pozicija ali ima malo i do ove druge postave Turk Telekoma koja je dosta skromna. Trebace nam i malo akcija za unutrasnju igru da uhvatimo balans, previse smo trojki ispalili u prvom poluvremenu i zabagujemo kad je Lojd iskljucen iz napada.

Bolji smo nego sto sam ocekivao bez Voldena i Nokoa, vidi se bas dosta sistema i logike u onome sto igramo. Ako pogodimo s pojacanjima moze ovo biti lepa sezona za gledanje.

edit: Da ne zaboravim glavni utisak prvog poluvremena. Davidovac je opasan asset kad igra ovako. Kao sat.

Edited by harper

Rit je baš sirov,ali mož da bude odličan.

MJK na 5 je samo experiment koji će se primenjivati nikad,bar se nadam.

Сегзи је ово

Lazic u timu gde svi igraju odbranu u sistemu izgleda kao tuzni visak. Ostalo je sve tip-top za ovu fazu sezone.

Konačno pravi plej, prvi nakon Jovića. Hol nije neki zver, ali je pametan i školovan igrač, dobar organizator, defanzivac, šuter, sve radi više nego korektno. Odlično je Sale probrao strance, a ovi domaći su se lepo posložili oko njih i rade ono što znaju. A Davidovac je konačno spreman i za iskorak, izgleda. Biće ovo dobro.

Koga zanima, utakmica sa Karšijakom je pomerena na 16:30, dakle počinje za 6 minuta. Prenos na SK1

Игра и Волден

Kakav je mačor Lloyd. 

Gazimo.

Tri izgubljene lopte za poluvreme. Protiv Turk Telekoma ih je bilo pet. Bas cenimo posed.

13 šuteva za 2

17 šuteva za 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout