Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Micko8 said:

Zvezda  odigrala prvu pipremnu utakmicu, trebala je da dovede Petruseva ali dzaba to je klub bez ikakve vizije.

juce, tj sada vec prekljuce je bila tekma..:fantom:

jeste trebala je da ga dovede da presedi sezonu, pa za dve godine da ode na pozajmicu u bresu..

nije on ni bio opcija za gej klubove, poenta je da igra i da misko napravi od njega jokara scenario..

Posted (edited)
18 hours ago, Moća said:

Kao da bi Misko dao Petruseva Zvezdi.

Pa da ima garancije da ce imati minutazu , mislis da ga ne bi pustio . Problem u CZ  je taj  da mladi  talentovan igraci treba da presedi nekoliko sezona na klupi  ili da se kali dve,tri sezone  u Filip Must Play klubu pa tek onda kada izgubi eligibility za NBA Draft ili u poslednjoj godini eligibility- dobije neku ozbiljniju sansu da zaigra . Ovako ce mladi talentovani igraci pre izabrati Megu gde ce odmah dobiti sansu a klub ima reputaciju da skoro svake sezone izbaci igraca za NBA ligu, ja    ovde ne  zastupam  teoriju da  klub treba da forsira pet talentovanih  mladih igraca  u sezoni ali jedan treba da bude norma. Ne da greje klupu , nego da bude clan rotacije sa dobrom minutazom. Tako sada Mega ima dva najtalentovanija centra  u regionu  koja ce verovatno zavrsiti u NBA ligi a CZ   ce da vraca Stimca,Kuzmica i polovne americke visoke igrace i tako u krug svake sezone .

Edited by Micko8
Posted

Misko je pokazao da igraci ne moraju da mu igraju El da bi ih poslao na draft tako da nece vise rizikovati da ih salje u Zvezdu i Partizan a da oni tamo ne dobiju adekvatnu sansu. U Megi ce Petrusev biti prva napadacka opcija i sve ce biti podredjeno njemu tako da mu je to bolja varijanta od minutaze u Zvezdi.

Posted (edited)

jel su za njega rekli da nije prošao lekarski na početku priprema? spominjali su dva igrača sa problemima sa srcem

Edited by levi
Posted
4 minutes ago, levi said:

jel su za njega rekli da nije prošao lekarski na početku priprema? spominjali su dva igrača sa problemima sa srcem

Jesu, ali taj 1 neimenovani ipak nije imao problem sa srcem. Sad smo se solidno usosili naročito što ne znamo šta može da se očekuje od Kuza. Od igrača iz Evrope možda ima 2-3 imena koja bi mogla da dođu u obzir. Tarik Blek iz Makabija recimo, ili Robinson iz Himkija. Tu je i Pejn, mada se meni ne sviđa previše. 

Posted

nazdravlje.. bili doveli samo dvojicu da kazes krstenih igraca, i jedan od ta dva otpao..

Posted

s obzriom na raskid noka, dominaciju simane na pripremam, bangavost mjk-a, kuzmino stanje.. za prvu pomoc dovesti minimum jeremy evansa i tarik blacka..:default_coffee:

Posted

Bas bedak, delovalo je da ce Noko da iskida ove godine :( Bice tesko naci dobru zamenu. Blek bi bio ko dupe na nosu, ali meni nekako nerealno da ga dovedemo. Sad se pominje onaj VIlijams to bi bilo bas slabo... 

S druge strane kazu da je Kuz odlican, da je u punom treningu i da deluje ohrabrujuce. I on sam kaze da mislim da je maksimalno spreman. Kako stvari stoje moracemo u to da se uzdamo porpilicno... Cak i da jeste tako, ne moze on sam da igra na 5. 

Prosle godine smo imali gomilu visokih, sad samo Kuza, Rita, Borisu i MJKa... Moze i Simon na 4, ali ne bih ga racunao u ovu grupu. Realno i Borisa je upitan jer i u ovakvoj konurenciji nije se naigrao ni protiv Mege ni protiv FMPa... 

Inace, Nokov ugovor valjda nije raskinut, nego nije aktiviran. Dakle kao da nije prosao preglede (sto zapravo i jeste slucaj)... 

Posted

Steta za Nokoa ali ako je covek bolestan tako da mu predstavlja rizik bavljenje profesionalnim sportom uvek cu podrzati klub koji o tome vodi racuna.

Posted
27 minutes ago, adasevic said:

Bas bedak, delovalo je da ce Noko da iskida ove godine :( Bice tesko naci dobru zamenu. Blek bi bio ko dupe na nosu, ali meni nekako nerealno da ga dovedemo. Sad se pominje onaj VIlijams to bi bilo bas slabo... 

S druge strane kazu da je Kuz odlican, da je u punom treningu i da deluje ohrabrujuce. I on sam kaze da mislim da je maksimalno spreman. Kako stvari stoje moracemo u to da se uzdamo porpilicno... Cak i da jeste tako, ne moze on sam da igra na 5. 

Prosle godine smo imali gomilu visokih, sad samo Kuza, Rita, Borisu i MJKa... Moze i Simon na 4, ali ne bih ga racunao u ovu grupu. Realno i Borisa je upitan jer i u ovakvoj konurenciji nije se naigrao ni protiv Mege ni protiv FMPa... 

Inace, Nokov ugovor valjda nije raskinut, nego nije aktiviran. Dakle kao da nije prosao preglede (sto zapravo i jeste slucaj)... 

vidi se da znaju sta rade.. slicnost vilijamsa sa nokom ni 2%..

stos tice kuza, coek nije odigrao postenu el utakmicu 3 godine.. a uatkmice protiv mege i fmpa svakako nisu reper ni za sta, a i tu nije da je dominirao.. u svakom slucaju samo je plus ako moze da se racuna na njegovih 15 minuta, al nama fali ubica na pet koji je spreman za 25 minuta na svaka 3 dana..

i onako nismo imali legit keca, trojku i cetvroku, i sad jos ostali i bez legit petice.. ko nas je kleo, nije dangubio.. :fantom:

Posted

danas u pola 8 na sk prenos utakmice sa turnira u turskoj, igramo protiv turk telekoma.

Posted

ne znam da li imam zelju to da gledam, ali bacite neki stream ako bude.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...