May 19, 20213 yr 1 minute ago, mlatko said: Slovenci (i pre toga Hrvati) bi te pitali opet... Hrvatska nije u šengenu Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk aaaaaa da, to sam zaboravila
May 19, 20213 yr A ako ides kolima sa neEU tablicama, pitala bi te i policija, verovatno, kao i carinik na aerodromu kad pokazes neEU pasos..
May 19, 20213 yr Od 24.05 "obavezna" neka EU registracija online za ulazak u Italiju. Ne znam dal je moglo komplikovanije (a uostalom prerano je za tako nešto...), došao sam do pola i odustajem Ima i na hrvatskom https://app.euplf.eu/#/formInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 20, 20213 yr 19 hours ago, nezvanova said: hmmm.... sad se nesto mislim kako li ce covid sertifikate dobijati kod nas vakcinisani gradjani hrvatske, bosne, makedonije, austrije...? verovatno je to razlog sto cesi koji su kod nas vakcinisani, nemaju iste uslove za putovanja itd..., kao oni koji su vakcinisani u ceskoj? jedino da priznaju potvrde o vakcinaciji koje izdaje srbija, jer barkod je na engleskom, valjda ce to biti dovoljan dokaz da u svojim drzavama dobiju covid sertifikat? ali i to ce bas biti tesko birokratsko petljanje i raspetljavanje... nije to tako veliki problem. cela potvrda o vakcinaciji je na engleskom i na osnovu nje, npr u HUN od sutra, moze da se trazi domaci sertifikat. pretpostavljam da ce tako biti reseno i u drugim drzavama. sve osim toga bi bilo potpuno nerazumno.
May 20, 20213 yr Slovenia: We have launched a travel announcement application called Enter Slovenia to facilitate travel to and from the country. The use of this application is not mandatory.
May 20, 20213 yr nadam se da ce nemacki impfpass za dve vakcine biti dovoljan kao dokaz. nemci jos ne daju neki sertifikat. inace je nemacka ozvanicila da se osobe koje su primile obe vakcine 14 dana pre ulaska u nemacku, ne moraju karantin niti test. ja se vracam na 12 dana pre ulaska. nema sanse da me lufthansa pusti bez testa
May 20, 20213 yr A je l se prica po Nemackoj nesto za Sinopharm:) vidim sad neki savet evrope kaze moze i sinopharm, ali na zemljama clanicama je...
May 20, 20213 yr On 17.5.2021. at 19:54, angelada said: @lostfanforeverHocu malo i u kupovinu, pa nisu moja usta rutava. Vidi je, ide u Njemačku da dotera polovnjaka lično!
May 21, 20213 yr 11 hours ago, angelada said: A je l se prica po Nemackoj nesto za Sinopharm:) vidim sad neki savet evrope kaze moze i sinopharm, ali na zemljama clanicama je... trenutno se ne pominju konkretne vakcine, ali u nemackoj se puno prica pa se mora pratiti stalno. javicu cim nesto saznam
May 21, 20213 yr 10 hours ago, Valkyrie said: Vidi je, ide u Njemačku da dotera polovnjaka lično! Pre ce biti Primark ali nije losa ideja
May 21, 20213 yr Kako stoje stvari sa Hrvatskom ako bi se išlo na nekoliko sati? Da li i dalje mora postojati valjani razlog za ulazak (u smislu, ne može turistički)?
May 21, 20213 yr Kako stoje stvari sa Hrvatskom ako bi se išlo na nekoliko sati? Da li i dalje mora postojati valjani razlog za ulazak (u smislu, ne može turistički)?Nr može u Hrvatsku turistički na nekoliko satiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 21, 20213 yr Ovaj topik postaje komplikovaniji od kvantne astrologije [emoji38]Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk