Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

• Author

Zvalo me danas iz agencije vezano za depozit za otkazano putovanje. U prvoj varijanti pre nekog vremena su nudili vaučer u vrednosti depozita ili da sve pomerimo za drugi termin. Sada nude povrat depozita, a ne verujem da su dobili nagli napad dobrote.

• Replies 1.9k
  • Views 170.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

On 26.5.2020. at 10:37, Lucia said:

Nemam reci zaista, osim sto me nista vise ne cudi:

https://nova.rs/drustvo/er-srbija-zarobila-sestoro-srba-na-aerodromu-u-frankfurtu/

Malo i Nova preteruje sa klikbejtom, bombastičnim naslovima, i nepotpuno tačnim sadržajem. Vidi se i na slici da su to "stand by" karte sa kojima mesto nije zagarantovano.

Nemojte me shvatiti pogrešno, mislim da Air Serbia u ovim uslovima uopšte nije ni smela da izdaje takve karte, a i kad već jeste, nije sve urađeno kako treba čim su se ovi ljudi našli u situaciji u kojoj jesu... ali ne sviđa mi se kako Nova izveštava.

Има ли икаквих шанси да Македонија отвори границе пре 15ог?

Нек ми да неко мрву наде, умрећу :sad:

Ja sam negde cuo/video da sa Srbijom i Albanijom otvaraju 1. juna, al me mrzi da kopam da vidim gde. Meni treba koridor do Grcke 17. jula, i ako moze da radi kafana u Mrzencima.

Travelbans.org provides access to measures and global travel restrictions taken by governments. Our information includes country travel restrictions, flight restrictions, the requirement of COVID- 19 certificates, quarantine measures and vaccination. 

https://travelbans.org/

12 hours ago, Delija67 said:

Ja sam negde cuo/video da sa Srbijom i Albanijom otvaraju 1. juna, al me mrzi da kopam da vidim gde. Meni treba koridor do Grcke 17. jula, i ako moze da radi kafana u Mrzencima.

još pre petnaest dana je to dogovoreno

Hrvatska neće otvoriti granicu za Srbiju

Napravili smo plan po kojem bismo izmenili odluku o privremenoj zabrani prelaska granice za državljane niza zemalja, za turizam. To bi se odnosilo na Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Češku, Slovačku, Estoniju, Litvaniju, Litvaniju, Poljsku i Nemačku - rekao je Plenković

pa to će do leta da se promeni, nema brige

Meni treba do 20.06...

Vidim ja da cu ove godine u Sokobanju i na Kop...:(

13 minutes ago, radisa said:

Meni treba do 20.06...

Moš u bosnu

od ponedeljka zvanično otvaraju granicu sa srbijom

U Neum?

Jbg, onda na Kop i neku banju...

Ali se sve nadam da ce do 15. otvoriti...

Neum super. Ali bez zezanja

2 hours ago, radisa said:

Meni treba do 20.06...

Trebalo bi da od 15. 6. moze do Grcke kroz Bugarsku.

On 28.5.2020. at 14:34, renne said:

Hrvatska neće otvoriti granicu za Srbiju

Wtf, zar nije već otvoreno za sve zemlje u turističke svrhe? Ja sam tako tumačila ono prvobitno, ali vidim sad na https://travelbans.org/europe/croatia/

EU citizens are allowed to enter/exit Croatia in case of economical, business or tourist activities (confirmed by documents such as reservations). 

Znači samo za državljane EU.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.