Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

• Author

Zvalo me danas iz agencije vezano za depozit za otkazano putovanje. U prvoj varijanti pre nekog vremena su nudili vaučer u vrednosti depozita ili da sve pomerimo za drugi termin. Sada nude povrat depozita, a ne verujem da su dobili nagli napad dobrote.

• Replies 1.9k
  • Views 167k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

On 26.5.2020. at 10:37, Lucia said:

Nemam reci zaista, osim sto me nista vise ne cudi:

https://nova.rs/drustvo/er-srbija-zarobila-sestoro-srba-na-aerodromu-u-frankfurtu/

Malo i Nova preteruje sa klikbejtom, bombastičnim naslovima, i nepotpuno tačnim sadržajem. Vidi se i na slici da su to "stand by" karte sa kojima mesto nije zagarantovano.

Nemojte me shvatiti pogrešno, mislim da Air Serbia u ovim uslovima uopšte nije ni smela da izdaje takve karte, a i kad već jeste, nije sve urađeno kako treba čim su se ovi ljudi našli u situaciji u kojoj jesu... ali ne sviđa mi se kako Nova izveštava.

Има ли икаквих шанси да Македонија отвори границе пре 15ог?

Нек ми да неко мрву наде, умрећу :sad:

Ja sam negde cuo/video da sa Srbijom i Albanijom otvaraju 1. juna, al me mrzi da kopam da vidim gde. Meni treba koridor do Grcke 17. jula, i ako moze da radi kafana u Mrzencima.

Travelbans.org provides access to measures and global travel restrictions taken by governments. Our information includes country travel restrictions, flight restrictions, the requirement of COVID- 19 certificates, quarantine measures and vaccination. 

https://travelbans.org/

12 hours ago, Delija67 said:

Ja sam negde cuo/video da sa Srbijom i Albanijom otvaraju 1. juna, al me mrzi da kopam da vidim gde. Meni treba koridor do Grcke 17. jula, i ako moze da radi kafana u Mrzencima.

još pre petnaest dana je to dogovoreno

Hrvatska neće otvoriti granicu za Srbiju

Napravili smo plan po kojem bismo izmenili odluku o privremenoj zabrani prelaska granice za državljane niza zemalja, za turizam. To bi se odnosilo na Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Češku, Slovačku, Estoniju, Litvaniju, Litvaniju, Poljsku i Nemačku - rekao je Plenković

pa to će do leta da se promeni, nema brige

Meni treba do 20.06...

Vidim ja da cu ove godine u Sokobanju i na Kop...:(

13 minutes ago, radisa said:

Meni treba do 20.06...

Moš u bosnu

od ponedeljka zvanično otvaraju granicu sa srbijom

U Neum?

Jbg, onda na Kop i neku banju...

Ali se sve nadam da ce do 15. otvoriti...

Neum super. Ali bez zezanja

2 hours ago, radisa said:

Meni treba do 20.06...

Trebalo bi da od 15. 6. moze do Grcke kroz Bugarsku.

On 28.5.2020. at 14:34, renne said:

Hrvatska neće otvoriti granicu za Srbiju

Wtf, zar nije već otvoreno za sve zemlje u turističke svrhe? Ja sam tako tumačila ono prvobitno, ali vidim sad na https://travelbans.org/europe/croatia/

EU citizens are allowed to enter/exit Croatia in case of economical, business or tourist activities (confirmed by documents such as reservations). 

Znači samo za državljane EU.

Background Picker
Customize Layout