Jump to content

Putovanja i odmori u godinama Korone

Featured Replies

Super! :) 

• Replies 1.9k
  • Views 167.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u britainiji pakao! narod ne moze u spaniju, grcku, na maltu ili gde god drugde idu pa letuju okokuce. i ponasaju se onako kako su navikli da se ponasaju po inostranstvu.   krenuo bashibozlu

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Hesen u Nemackoj, mislim mozete misliti kakav je to pozeljni raj u odnosu na toplu Grcku i spanska ostrva, sa svojim jezercima-baricama koje nas troje izistinski volimo - od kraja juna do sredine avgu

Posted Images

Dobrodosao kuci svojoj!

Sent from my iTelephone using Tapatalk

On 20. 5. 2020. at 12:46, radisa said:

Maheem, :hail:

Interesantno de te do Mađarske nisu nigde dirali niti testirali... Pa i da Mađari nisu drndali... I onda, naravno naši... Ko će kome, ako ne svoj svome... :(

onaj carinik još nedelju dana neće moći sebi da oprosti što je na kraju ipak pustio klepio maheema bez da ga je klepio barem 50 eura

Mad Max ozdravijo :covid19:

Realno svaka čast za strpljenje tamo gore i za reportažu i svako dobro!

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

On 20. 5. 2020. at 11:15, maheem said:

... sablasne siluete vetrenjača se tek naziru kada žmirkne crveno svetlo na njima ...

Putopis godine.

Hepiend :)

Bravo maheeme, svaka cast, welcome back! 

Koje su ti to vezbe disanja? :D 

Bitno da si stigao! 
:ziga:

Bravo Makso! 

On 20. 5. 2020. at 11:15, maheem said:

U 19h odrađujem Wim Hofove vežbe disanja, bol u telu nestao, nos se otpušio

Bukvalno pre nego sto sam procitao tvoj post razmsiljam da krenem sa ovim vezbama i gledam upustva... It's a sign!

Jebena neizvesnost mi pritiska psihu.

Dobrodosao kuci! I koala!

opljackali ga

bar ne mora sad dve nedelje u kuci

Edited by mustang

On 21. 5. 2020. at 18:31, mustang said:

opljackali ga

bar ne mora sad dve nedelje u kuci

:lolol:

imao sam neki osećaj da će mi reći: ooooo pa to ne važi za vas koji ste se vratili pre nego što je odluka stupila na snagu.

On 20. 5. 2020. at 11:16, maheem said:

IMG-20200520-WA0020.thumb.jpg.0f68a324f1f3cd955397aad5f0354f36.jpg

:lolol:

maksimilijane, jesi li ti čovjek ili žaba?

Mi planiramo na leto u Srbiju na 2 meseca, ali tu vise nemamo zdravstveno osiguranje. Da li iko ima pojma kako to regulisati, a da ukljucuje neko osiguranje od virusa? Imamo one plave EU zdravstvene kartice, ne znam da li su one od bilo kakve pomoci. Verovatno je pametnije da zovem RZZO nego da vas smaram ovde...

On 23. 5. 2020. at 6:30, Kampokei said:
Mi planiramo na leto u Srbiju na 2 meseca, ali tu vise nemamo zdravstveno osiguranje. Da li iko ima pojma kako to regulisati, a da ukljucuje neko osiguranje od virusa? Imamo one plave EU zdravstvene kartice, ne znam da li su one od bilo kakve pomoci. Verovatno je pametnije da zovem RZZO nego da vas smaram ovde...

Milslim da ce sad sva (putna) osiguranja da imaju klauzulu koja iskljucuje pandemiju/covid.

EHC koliko znam ne rade posao u Srbiji.

Vidi da li mozda ima neki ugovor u medjusobnoj zdravstvenoj zastiti izmedju Poljske i Srbije - UK npr. ima, na osnovu nekog ugovora sa SFRJ iz 60-ih.

Sent from my iTelephone using Tapatalk
Background Picker
Customize Layout