July 29, 20213 yr Cula sam da ako imas neki pcr prepravis datum, a pri skeniraju koda ne pise datum. Nisam proverila
July 29, 20213 yr 48 minutes ago, Sandradjer said: Cula sam da ako imas neki pcr prepravis datum, a pri skeniraju koda ne pise datum. Nisam proverila Takvi su srpski PCR testovi A neki PCR testovi ni nemaju kod. Npr. poljski i austrijski (imam kolekciju PCR testova )
July 29, 20213 yr 1 hour ago, Have_Fun said: Takvi su srpski PCR testovi A neki PCR testovi ni nemaju kod. Npr. poljski i austrijski (imam kolekciju PCR testova ) Mogu samo da zovu lab da provere
July 29, 20213 yr Da li je neko poslednjih dana ulazio u Holandiju iz Srbije, nista posebno ne traze. Zanima me da li ima nekih problema i cimanja?
July 29, 20213 yr Danas sam bio na Evzoniju, težak bol u falusu grčkog pandura, kakav sertifikat, kakav PLF, daj pasoše i vozi.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
July 30, 20213 yr Dobices sms od agencije, meni su poslali danas, putujem u cetvrtak. U ovo doba u cetvrtak cu biti na moruuuuJesi stigao, kakvo je more? [emoji12]... Shiit has hit the fan
July 30, 20213 yr Jesi stigao, kakvo je more? [emoji12]... Shiit has hit the fanMore je toplo I cisto, WiFi je sranje, placa se iako imam all inclusive, stigli sinoc oko 22h, menjao sam sobu u pola 1 nocu. Ima nekih pozara oko Sidea, ali je cool za sada.Prevruce je, hranu ti sipaju sta hoces I koliko god hoces... Efes je hladan I veoma prija.
July 30, 20213 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Ima nekih pozara oko Sidea, ali je cool za sada. Ima, bivši kolega mi je tamo... Divne su slike...
July 30, 20213 yr Pre par dana je bio haos bas, kazu. Inace u hotelu, Nemci, Ukrajinci I Srbi...Ima pepela po podu, na terasi I sl. Sunce je bas cudno crveno, svetlo napolju je neobicno...Inace je 42 stepena, oko 23:30 se prekida muzika I sl zabava, eventualno do ponoci tisa muzika. Pribor za jelo u kesicama, oni sipaju hranu.Evo par slika neba
August 3, 20213 yr kinezi zatezu ponovo. prazan voz iz pekinga za sangaj. samo essential travel. https://mp.weixin.qq.com/s/N7Y6dMec5JKsLGciEg4K3w Edited August 3, 20213 yr by banecare1
August 6, 20213 yr On 29.7.2021. at 8:23, Sandradjer said: Da li je neko poslednjih dana ulazio u Holandiju iz Srbije, nista posebno ne traze. Zanima me da li ima nekih problema i cimanja? Usla u Holandiju, nista oko Covida ne pitaju, od 8.avg ce traziti standardno potvrdu o vakcinaciji ili neke od testova. Stanje opusteno, maske su obavezne u prevozu i svi ih nose, bukvakno svi koje sam imala prilike da vidim, i nose ih poprilicno ispravno (ne viri nos i sl na bradi). Na ostalim mestima tipa prodavnice, restorani mozda 20% i nije obavezno
August 20, 20213 yr Slovenija od 23.08. uvodi PCT uslove za tranzitne putnike starije od 15 god. Šta sve podrazumevaju ti uslovi, da li tu spada i neg AG test ili ne?
August 20, 20213 yr Probaj ovaj link njihove policije, mozda ti pomogne. Drugo "dugme" je za tranzit. https://www.policija.si/enterslovenia/en