Jump to content

Otvaranje

Featured Replies

14 minutes ago, ToniAdams said:

uf sad bih zaklo jedan falafel

Instaliraj Wolt i donece ti ga kuci iz nekoliko razlicitih restorana.

• Replies 263
  • Views 27.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

9 minutes ago, gospa buba said:

moze i iz konzerve, pravila ja 2x po 2 razlichita recepta, jedan uspeo, jedan nije, zaboravila koji je koji :ph34r:

neka nas isteraju odavde ako ne odemo sami :s_p:

u pravu si, mesni lobi :mad:

7 minutes ago, harper said:

Instaliraj Wolt i donece ti ga kuci iz nekoliko razlicitih restorana.

nemam ovde gde sam bas tu opciju, mada fakat ima drugih deliverija, al kod falafa mi bas megabitno da bude tek strpan u leba il jufku, kad se oladi nije mi to to.

Ne znam odakle si, al ako si u Bg, falafel iz neke libanske pekare poručen preko donesi.com je ekspresno stigao i to neolađen.

4 minutes ago, ToniAdams said:

nemam ovde gde sam bas tu opciju, mada fakat ima drugih deliverija, al kod falafa mi bas megabitno da bude tek strpan u leba il jufku, kad se oladi nije mi to to.

17 Best Tacoma Caterers | Expertise

Jeste malo daleko ali ime bi trebalo da ti uliva poverenje.

6 minutes ago, ToniAdams said:

Da, zaboravio sam na to. Usvojio sam da si u Beogradu a, sto rece Shitgenstein, sve sto ovde narucis stize brzo i uglavnom u istom stanju u kojem je i u kafani. Bar je to moje iskustvo, odvalis se od narucivanja poslednjih nedelja.:dry:

elem samo da se pohvalim da sam prekjuce pojeo ceo lonac chilija koji sam sam napravio.

nije lako.

Crni Harpere, izneće te kranom kad prođe Korona :huh:

Naime, prema najnovijem kalendaru, ovo bi mogla biti dinamika vraćanja iole normalnom životu.

Od ponedeljka 4. maja mogli bi sa radom početi kafići i restorani, u zatvorenom delu biće obavezna upotreba maski, a na otvorenom distanca.

Od 4. maja biće dozvoljeni sportski treninzi u grupama na otvorenom.

Od 8. maja počeće da saobraća javni gradski prevoz, međugradski i železnički saobraćaj.

Od 8. maja počinju da rade tržni centri, od 11. maja vrtići i produženi boravak za decu do 4. razreda.

* Od 18. maja biće pušten avio-saobraćaj.

A ja prvi put u životu ne poručujem nego kuvam :lolol: svega dve porudžbine otkako je ovo počelo.

Just now, Valkyrie said:

Crni Harpere, izneće te kranom kad prođe Korona :huh:

Jok. Nisam nabacio ni sto grama od pocetka krize. Hoce zena da me ubije, ne razume kako mi uspeva.:D

Nema šanse, koliko je harper mogao da pojede pre i posle forumaškog fudbala a na terenu je uvek bio kao Dragiša Binić.

3 minutes ago, harper said:

Jok. Nisam nabacio ni sto grama od pocetka krize. Hoce zena da me ubije, ne razume kako mi uspeva.:D

U redu, onda će i ova žena da te ubije! 

4 minutes ago, Glass Joe said:

Naime, prema najnovijem kalendaru, ovo bi mogla biti dinamika vraćanja iole normalnom životu.

Od ponedeljka 4. maja mogli bi sa radom početi kafići i restorani, u zatvorenom delu biće obavezna upotreba maski, a na otvorenom distanca.

Znaci u zatvorenom ce da se ispijaju kafe i jede hrana osmozom?

Al dobro, bitno je da se namire drugari, finansijeri i "navijaci", da se vrte pare, a uostalom i nece inspekcija sigurno da se drzi zakona ko pijan plota. Govna.

5 minutes ago, Valkyrie said:

U redu, onda će i ova žena da te ubije! 

:D

Naizgled glupo pitanje: da li bi i međugradski prevoz morao da se drži pravila o jednom mestu na "duplom sedištu"? U teoriji bi trebalo, ali im se onda ne isplati da voze :D

Background Picker
Customize Layout