Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Otvaranje

Featured Replies

Ukinuce vanredno  stanje tokom sledece nedelje

• Replies 263
  • Views 28.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

I šta kažu, meriće temperaturu svakom putniku pre ulaska u bus :D

pa ok, tamo svakako fasujes minimum stomacni tifus

to kad si svilen

:fantom:

pa i to a i nisam naviko na fekalije uvodu

1 hour ago, renne said:

mislim, videcemo. ja se rachunam, kad otvore univerzitet, mene ce da vrate jedno mesec dana kasnije, a ja cu da idem peshke 2 sata dotamo, popijem kafu sama na livadi i peshke da se vracam 2 sata, to ce da mi bude fitnes. a onda da sedim kod kuce i da radim :s_p:

mislim, nas nece traziti do jeseni, samo da ne bi dali markicu, najvecu opsesiju tog izaslanika srpskog budzetskog poslodavca :lolol:

mislim, koncept u kom ulazim u bus a ne moram, taj ce da me vidi od septembra, kad pochne redovno obrazovanje

Edited by gospa buba

1 hour ago, renne said:

To u GSP? 

Edited by Milošica

Aha

mislim, videcemo. ja se rachunam, kad otvore univerzitet, mene ce da vrate jedno mesec dana kasnije, a ja cu da idem peshke 2 sata dotamo, popijem kafu sama na livadi i peshke da se vracam 2 sata, to ce da mi bude fitnes. a onda da sedim kod kuce i da radim :s_p:

mislim, nas nece traziti do jeseni, samo da ne bi dali markicu, najvecu opsesiju tog izaslanika srpskog budzetskog poslodavca [emoji38]ol:

mislim, koncept u kom ulazim u bus a ne moram, taj ce da me vidi od septembra, kad pochne redovno obrazovanje
Vama je lako, vi imate Typo-a, šta će sirorinja raja
23 hours ago, borris_ said:

Svi imaju maske ali ova sto curi na tudji telefon, pogresno je nosi (mora preko nosa).

Ja ovo vidim na izuzetno velikom uzorku, recimo na oko 30% ovih sa maskama. Pomislio bih da je nemoguće da do sada nisu naučil, ali opet i predsednik je u tom fazonu, tako da ne znam.

Zar ne bi trebalo to merenje temperature da važi za međugradski prevoz? To donekle još ima logike. 

Zamišljam da se to sprovede u GSP-u, uz ulazak na jedna vrata, jedan po jedan, pa tačno taj autobus nikad ne bi pošao sa početne stanice :D

To sa autobusima im je teška glupost, čak i veća od one mogu kafići ali da se nose maske. 

Jedino rešenje je da ukinu mesta za stajanje i da povade određeni broj sedišta, što jelte opet nema nikakvig smisla. 

Ako krenu da vade sedista, iscupace pola autobusa :D  

I to što kažeš, mada sa onakvom higijenom autobusa sigurno postoje i neki još neotkriveni oblici života u njima :D

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.