July 11, 20204 yr Retard Vujadin Savic je izgleda kupio negativan test na pumpi u Vranju i otisao na Kipar. Ovi iz kluba insistirali da uradi ponovo test i covek je ladno pozitivan. Jel ima ovde elemenata nekog krivicnog dela?
July 11, 20204 yr Kakav tekst https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2945/smatracnica/4015386/cedomir-jovanovic-korona-tviter.html
July 11, 20204 yr Jbg,tekst je apsolutno normalan ovoga puta,pa makar se radilo o Čedi i RTSu. Tviter debili.
July 11, 20204 yr Ne sporim da je taj koji je objavio to na Tviteru debil, ali tekst je apsolutno sve samo ne normalan.
July 11, 20204 yr Ništa normalno se nije ni moglo očekivati od Zekićkinog muža. 3 minutes ago, Milošica said: tekst je apsolutno normalan Dakle, epidemiolog Radovanović je lažov, a državni podaci su istina?
July 11, 20204 yr Prvih par pasusa je delovalo samo kao odgovor na tu lažnu vest o Čedi,a priznajem da ostatak teksta nisam čitao i izvinjavam se. A ti @vememah dobar posao radiš u raskrinkavanju ove Korona priče kod nas,možeš i da odmoriš par sati
July 12, 20204 yr Ne sporim da je taj koji je objavio to na Tviteru debil, ali tekst je apsolutno sve samo ne normalan.Ma Ivan Radovanović...Dovoljno je to reći... .... Shiit has hit the fan!
July 12, 20204 yr Nikad cula za menadzera, ali 39 god :(https://nova.rs/showbiz/estradni-menadzer-bor-lalevic-preminuo-od-koronavirusa/
July 12, 20204 yr - Za sada sam dobro. Nema temperature, nema kašlja, pluća su mi u redu za sada, kao i krvna slika - rekao je Ružić i dodao da uzima terapiju i da će u samoizolaciji biti narednih 14 dana. - I ja sam se sam testirao tri puta, negativan sam. U mojoj porodici nije bilo korone. Jedino što me zabrinulo je da je Branko Ružić pozitivan, mada nema ozbiljnijih simptoma. To je pokazatelj da se virus veoma širi, juče je bilo i smrtnih slučajeva ljudi koje poznajem. Dr Maksimović koji je lečio moju decu je umro za šest dana praktično… - ispričao je Dačić. KAKO NEMA TESTOVA KAD RADE I ASIMPTOMATSKIM, PO KOM KRITERIJUMU? I ZASTO na protestima ovo nije tema ni1 transparenta?:(
July 12, 20204 yr Prasac se testirao 3 puta za svaki slucaj, obicni ljudi ne mogu da dobiju test dok ne krenu da padaju u nesvest. Edited July 12, 20204 yr by Joe D