July 6, 20204 yr Mitrović, Beba, DJV, pa recimo samo da mi vest o njihovoj smrti neće pokvariti dan. Daleko od toga da ću organizovati Balonijadu ili okrenuti prase.Što se Vučića tiče verovatno bi prvo pomislio nešto u pravcu "Au, ko će sad da zajaše?"Što se senior Sline tiče, jedna lopuža više manje. Ne sumnjam da je na Andrićevom Vencu bilo uzdaha olakšanja oko toga.Sent from my GM1913 using Tapatalk
July 6, 20204 yr 1 minute ago, *edited by mod said: Ne sumnjam da je na Andrićevom Vencu bilo uzdaha olakšanja oko toga. zato shto oni misle da mi mislimo da je deda sve smislio i izveo sam.
July 6, 20204 yr 42 minutes ago, James Marshall said: Zašto, tu je dotični brko potpuno nebitan lik, tu je bitan lik ministar unutrašnjih poslova. Istina, valja ganjati slinu, nije ni on tolika slina da krene sa pričom "tata mi je pred sam kraj života priznao da...". Edited July 6, 20204 yr by Mil@n
July 6, 20204 yr 19 minutes ago, gospa buba said: mestom stanovanja u ovom trenutku. da ne budem prosta. Minijaturca...
July 6, 20204 yr 8 minutes ago, gospa buba said: zato shto oni misle da mi mislimo da je deda sve smislio i izveo sam. čika bane pisala sam zimus na vocapu, kad sam ga videla u jednoj od onih bašti iz kneza, sa nekim čovekom i ženom iz polusveta kao iz drama ace popovića... masne kose, prljavkasta odeća, glasno baljezganje i cerekanje, nešto kao pripiti... baš sam pomislila, ni bogataši više nisu što su nekad bili. pa posle pomislim, ma mora sve to da se vodi na nečije ime, možda mu ne daju ni za rakiju...
July 6, 20204 yr 10 minutes ago, *edited by mod said: "Au, ko će sad da zajaše?" da mi da dodjem(o) do ove misli jedared, i zivi i zdravi da su svi
July 6, 20204 yr 45 minutes ago, slepa živana said: čika bane pisala sam zimus na vocapu, kad sam ga videla u jednoj od onih bašti iz kneza, sa nekim čovekom i ženom iz polusveta kao iz drama ace popovića... masne kose, prljavkasta odeća, glasno baljezganje i cerekanje, nešto kao pripiti... baš sam pomislila, ni bogataši više nisu što su nekad bili. pa posle pomislim, ma mora sve to da se vodi na nečije ime, možda mu ne daju ni za rakiju... jbg !
July 6, 20204 yr Možda bi trebalo uvesti pravilo na forumu da se ne raspravlja ni o čijoj smrti. Kao što u Utisku nedelje nikad nije predlog nečija smrt.
July 6, 20204 yr 8 hours ago, levi said: umro tata Branko Stefanović? Biće zanimljivo kad se skupe kod notara... 257 minobacačkih granata 120mm, 128 automatskih pušaka m70a, 42 sanduka municije 7,62mm...
July 7, 20204 yr 15 hours ago, Cyan said: Biće zanimljivo kad se skupe kod notara... 257 minobacačkih granata 120mm, 128 automatskih pušaka m70a, 42 sanduka municije 7,62mm... ... hotel Šumadija komada 1, bejzbol palica korišćena komada 15, fantomka crna korišćena komada 15 ...