April 15, 20205 yr OK, kako da zamrznem kvasac (nađoh ga konačno)? Prethodni put mi se bio pretvorio u tečnost kad sam ga odmrzao.
April 15, 20205 yr isečeš komade dovoljne za upotrebu. svaki deo umotaš u papir za pečenje pa u alu foliju
April 15, 20205 yr Hvala, probaću. Papir za pečenje trenutno nemam, staviću obični. Ili ću da sačekam do sutra da kupim.
April 15, 20205 yr Super dziga [emoji7] Hvala, probaću. Papir za pečenje trenutno nemam, staviću obični. Ili ću da sačekam do sutra da kupim.Mozes u providnu foliju svaki komad.Bas sam pre neki dan naletela na funtu, podelila od po 30-40 g, nema veze sto se drobi, sve mrvice pokupis, raspodelis, uvijes, ubacis u kesu za zamrzivac (ove od 40g odvojila sam u posebnu) i trebalo bi da traje oko 6 meseci.
April 15, 20205 yr Gledam danas po Maxiju, smesno kakve su proizvode snizili. Ko vele kada se vec ovako enormno kupuje, niko ne pita vise za cene.... cccc
April 16, 20205 yr 56 minutes ago, banatjanin said: Stigle prve špargle iz Sefkerina jaja iz dvorišta, a ima i miročkog sira može li taj sir sada nekako da sa nabavi ? online ? Edited April 16, 20205 yr by dùda
April 16, 20205 yr Ubiće me Banaćanin ovim slikama Mašta mi je dobacila do vrućih lepinja (pravim svaki dan) i svakodnevnih jela koje spremamo i bez karantina. Divan topik, nastavljam da lurkujem. Mozda dobacim fotke kada budem spremao palačinke od krompira
April 16, 20205 yr 1 hour ago, banatjanin said: Stigle prve špargle iz Sefkerina jaja iz dvorišta, a ima i miročkog sira Spargle Banatjanin zna sta valja.