March 16, 20205 yr Ono što imamo u zamrzivaču, pa lagano da krckamo Pasulja, pirinča, ništa neće da nam hvali
March 16, 20205 yr Kolače. Sad mi drug javlja nema šarenog pasulja u Lidlu, a to trošim ko blesav. Valjda će se pojaviti u dogledno vreme, ne kupuju mi se ovi stari po 10 godina u običnim radnjama. Edited March 16, 20205 yr by Anonymous
March 16, 20205 yr Author 1 minute ago, renne said: Ono što imamo u zamrzivaču, pa lagano da krckamo Pasulja, pirinča, ništa neće da nam hvali mater kaze da joj zakuju vrata ekserima danas, jeshce se 2 meseca
March 16, 20205 yr imam masti , doduše, ne baš dovoljno brašna , ali biće valjda leba da se kupi ozgo paprike i bela luka i eto me u detinjsvo
March 16, 20205 yr I mi imamo za jedno mesec dana, zahvaljujući ludoj materi bosanki koja nam je natrpala pun gepek, da se nađe
March 16, 20205 yr 2 minutes ago, renne said: I mi imamo za jedno mesec dana, zahvaljujući ludoj materi bosanki koja nam je natrpala pun gepek, da se nađe Ima sve da ode za 10 dana. Neki prijavljuju da su već pojeli trodnevne zalihe. Edited March 16, 20205 yr by mraki
March 16, 20205 yr imam masti , doduše, ne baš dovoljno brašna , ali biće valjda leba da se kupi ozgo paprike i bela luka i eto me u detinjsvo [emoji3]Jašta
March 16, 20205 yr Mogli bismo ovde sirotinjske recepte. Bio je svojevremeno takav topik na kulinarstvu, ali je negde potonuo.